Sūzenu Boilu terorizē banda
Boila joprojām dzīvo bijušajā pašvaldības namā, kur viņa uzaugusi.
Slavenības
2017. gada 26. jūnijs, 14:55

Sūzenu Boilu terorizē banda

LETA

Plašu popularitāti iemantojušo skotu dziedātāju Sūzenu Boilu viņas dzimtajā pilsētā terorizē pusaudžu banda, vēsta vietējie mediji. Bažījoties par savu drošību, mūziķe nolēmusi lūgt likumsargu palīdzību.

Aptuveni 15 gadus vecu jauniešu grupa 56 gadus vecajai mūziķei izkliedz aizvainojumus un cenšas viņu iebiedēt, sacīja Boilas pārstāve sakariem ar presi, atzīstot, ka mūziķe plāno vērsties policijā, lai garantētu savu drošību.

Sūzena Boila dzīvo pieticīgi

Lai gan Sūzena Boila nopirkusi lielāku īpašumu pilsētas pretējā pusē, savu „smalko māju” viņa atdevusi brāļu un māsu bērniem. Dziedātāja ...

gallery icon
9

Kaimiņi Blekbērnā, Vestlotianas apgabalā, ir sašutuši par jauniešu uzbrukumiem māksliniecei, kas sirgst ar Aspergera sindromu.

Vienā reizē Boilai mests ar aizdedzinātu papīru, citā, mūziķei braucot autobusā, viņai sviests ar akmeņiem, izkliegti dziedātājai adresēti aizvainojumi, vēsta laikraksts "Sunday Mirror".

Sūzenas mājas dzīve

gallery icon
7

Boila joprojām dzīvo bijušajā pašvaldības namā, kur viņa uzaugusi. Arī citi šīs apkaimes iedzīvotāji sūdzējušies par 16 līdz 18 gadus vecu jauniešu bandas uzbrukumiem.