Ozija Osborna sieva pastāsta, kā pieķērusi vīru ar mīļāko
Šārona Osborna pierādījumus vīra neuzticībai atklājusi, izokšķerējot Ozija privāto e-pastu.
Slavenības
2016. gada 12. maijs, 18:04

Ozija Osborna sieva pastāsta, kā pieķērusi vīru ar mīļāko

Jauns.lv

TV personības Šāronas Osbornas (63) dzīve pārvērtusies par elli, pēc tam kad gaismā nāca viņas vīra grupas „Black Sabbath” līdera Ozija Osborna (67) sānsolis ar frizierīti. Šārona padarbojusies detektīves cienīgi un atmaskojusi vīru neuzticībā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tieši Šārona Osborna pati nākusi uz pēdām vīra neuzticībai. Viņa ķērusies pie digitālas detektīves darba un atradusi vīra e-pastā nodevīgus sūtījumus, kas atklāj to, ka Ozijs krāpis sievu ar savu frizieri-stilisti Mišelu Pagu.

„Šārona uzzināja par vīra dēku pēc tam, kad bija pārmeklējusi viņa e-pasta sūtījumus,” žurnālam „Us Weekly’ izteicies kāds vārdā nenosaukts ģimenes draugs. „Viņa jutās vīlusies, jo bija atbalstījusi šo sievieti!”

Pēc tam, kad Šārona nāca uz pēdām vīra neuzticībai un atmaskoja sievieti, ar kuru Ozijs viņu krāpis, viņa nekavējoties ne mirkli sāka „bombardēt” Mišelas darbavietu ar tālruņa zvaniem. Plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka mis Paga strādājusi salonā „Mêche Salon” Beverlihilsā, bet Šārona esot panākusi viņas atlaišanu no darba.

Kāds paziņa norāda, ka Šārona ar meitu Kelliju (31) ķērušās pie lietas tiklīdz noskaidrojušas sievieti, kas jauc viņu ģimeni. „Viņas abas ar Kelliju neatlaidīgi zvanīja uz salonu, cenšoties personīgi sazināties ar Mišelu. Tas notika divas nedēļas pirms vēsts par sānsoli parādījās mediju ziņās.”

„Viņas bija patiesi niknas. Šārona ir iemesls, kāpēc Mišelai nācās no darba aiziet,” teic zinātājs.

Šārona publiski atzinusi, ka šoreiz visticamāk nespēs piedot vīram viņa rīcību. Arī agrāk rokeris ir bijis neuzticīgs sievai, taču viņa spējusi tam tikt pāri, attaisnojot vīra rīcību ar to, ka viņš tolaik vienmēr bija reibumā un nekontrolēja to, ko dara. Taču šobrīd Ozijs jau vairāk nekā trīs gadus ir brīvs no atkarībām, un sānsoli, kas izdarīts skaidrā prātā, Šārona piedot nespējot. Tas pavilcis svītru viņu laulībai, kas ilgst jau nepilnus 34 gadus.

„Tas viss tagad nenotiek tāpēc, ka Ozijs nocopējis kādu gadījuma sievieti kādā piektdienas vakarā,” pastāstījis zinātājs portālam PageSix.com. „Viņš ir rokeris un parasta „kājas paslīdēšana” ir pavisam kas cits, nekā tagad notiekošais.”

„Viņš nepiekrāpa Šāronu vienu vai divas reizes. Viņam bija romāns ar citu sievieti. Tā jau ir kā dubultas dzīves dzīvošana,” teic paziņa.

Ziņa par Šāronas un Ozija šķiršanos plašsaziņas līdzekļos pirmoreiz parādījās nedēļas nogalē, kad rokeris bija manīts izvācamies no ģimenes mājām Losandželosā. Tagad noskaidrojies, ka Šārona nav spējusi vairs uzturēties mājās, kur ilgus gadus dzīvojusi ar Oziju, un no tām aizgājusi. Savukārt rokeris tajās atkal atgriezies.

Pēc sānsoļa nākšanas atklātībā, Šārona pirmdien neieradās uz sava šova „The Talk” filmēšanu, bet jau otrdien bija atpakaļ darbā. „Man ir 63 gadi un es nespēju turpināt šādi dzīvot,” izteicās Osborna. „Viņš man ir sniedzis neticamu dzīvi, viņš man ir devis trīs burvīgus bērnus, un es viņu mīlu.” Bijusī talantu šova „The X Factor” žūrijas pārstāve norādījusi, ka ir ļoti apjukusi par nākotni un vēl aizvien apkopo informāciju par vīra neuzticību. „Es cenšos uzzināt visu un apkopot. Man sokas labi. Patiešām. Esmu atradusi savu iekšējo spēku un gribu vaicāt – ‘ko tālāk’. Pagaidām vēl nezinu, kā tālāk būt, kurp doties, ar ko doties. Man ir vajadzīgs laiks, lai apsēstos un kārtīgi padomātu par sevi un to, ko es patiešām vēlos no dzīves.”

Šārona apliecinājusi, ka aizvien uztur kontaktu ar Oziju. „Mēs sarunājamies,” viņa atzīst. „Es ar viņu runāju vakar vakarā. Es neesmu ar viņu kopā, bet, protams, sarunājos.”  

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press