foto: Dainis Ozols
Jānis Paukštello atguvis veselību un atgriežas uz skatuves
Jānis Paukštello ar sievu Elīnu, kura ir arī Olgas Rajeckas deju kolektīva “Rotaļa XO” dalībniece, koncertā “Ielūdz Olgas!”.
Slavenības
2017. gada 22. jūnijs, 05:19

Jānis Paukštello atguvis veselību un atgriežas uz skatuves

Kasjauns.lv

Pēc pārciestā mikroinsulta aktieris Jānis Paukštello, kā solīdams, jau atgriezies uz skatuves, 17. jūnijā Kandavā piedaloties koncertā “Ielūdz Olgas!”. Viņš tajā skatītājus priecēja ar savām dziesmām.

Žurnāls “Kas Jauns” jau rakstīja, ka 7. jūnijā garāmgājēji kādā galvaspilsētas parkā bija pamanījuši uz sola sēžam saļimušo mākslinieku, kuram bija kļuvis slikti. Tikai pateicoties līdzcilvēku vērībai un operatīvai palīdzībai, nogādājot leģendāro aktieri mediķu aprūpē, Jāni Paukštello izdevies laikus glābt.

„Par mani nevajag satraukties. Esmu glābts. Man bija neliels insults, dakteri izskaloja smadzenes, asinsizplūdums galvā ir novērsts, un jau drīz mani no slimnīcas laiž ārā. Nekāda īpaša tālāka ārstēšanās vai miera režīms pēc mikroinsulta man nedraud, un skaidrs, ka atgriezīšos pie darbiem,” nedēļu pēc nokļūšanas slimnīcā žurnālam “Kas Jauns” teica Jānis Paukštello.

foto: Dainis Ozols
Jānis Paukštello kopā ar kolēģiem Ivaru Kalniņu un Vari Vētru Kandavas estrādē, koncertā 17. jūnijā.

Viņš savu solījumu pildīja un jau desmit dienas pēc mikroinsulta uzstājās koncertā "Ielūdz Olgas!". Tajā piedalījās dziedātāja Olga Rajecka, aktrise Olga Dreģe un TDA "Dzintariņš" mākslinieciskā vadītāja Olga Freiberga, un viņu kolēģi - grupas "Eolika" un "Turaidas Roze", dziedātājs Uģis Roze, aktieri Varis Vētra, Jānis Paukštello, Andris Bērziņš un Ivars Kalniņš, kā arī TDA" Dzintariņš", "Rotaļa XO", "Liesma", "Līgo" un Kandavas deju skola.

Rajecka, Dreģe, Paukštello, Kalniņš, "Eolika" un daudzi citi koncertā "Ielūdz Olgas!"

2017. gada 17.jūnijā Kandavā notika koncerts koncerts "Ielūdz Olgas!", uz kuru aicināja dziedātāja Olga Rajecka, aktrise Olga Dreģe un TDA ...

gallery icon
38

Vēl šajā vasarā Jānim Paukštello paredzēta uzstāšanās atjaunotajos koncertuzvedumos “Tobāgo!” un šajās dienās notiek aktīvi mēģinājumi, kuros piedalās arī Paukštello.

Jānis Paukštello koncertuzvedumā “Tobāgo!” fotosesijā

Jānis Paukštello koncertuzvedumā “Tobāgo!” fotosesijā Zinātņu akadēmijas torņa skatu laukumā 2017. gada maijā.

gallery icon
24