Justs ar pārliecinošu dziedājumu iekļūst Eirovīzijas finālā. Malacis!
Malacis Justs! Pirmā barjera ceļā uz triumfu Eirovīzijā pārvarēta. Tagad naktī no sestdienas uz svētdienu tikai atlicis uzvarēt finālā.
2016. gada 13. maijs, 00:02

Justs ar pārliecinošu dziedājumu iekļūst Eirovīzijas finālā. Malacis!

Jauns.lv

Otrajā pusfinālā Stokholmā mūsu Eirovīzijas spīdeklis Justs Sirmais (21) ar Aminatas Savadogo sarakstīto dziesmu „Heartbeat” pārliecināja Eiropu un iekļuva finālā. Nu ko, sestdien tad turam īkšķus, par Justa uzvaru.

Justs bija viens no bukmeikeru favorītiem jau kopš dienas, kad dziesma tika atskaņota LTV konkursā “Supernova”. Justs Kasjauns.lv atklāja, ka gatavošanās procesā liels uzsvars likts uz horeogrāfiju – maksimāli panākt brīvības sajūtu un izmantot lielās skatuves priekšrocības. „Katrs mazais darbiņš, ir bijis ļoti svarīgs. Katra intervija, ko sniedzu, norūdīja mani tam, kas sagaida Stokholmā. Cītīgi apmeklēju arī angļu valodas nodarbības, gāju uz fitnesa nodarbībām, lai spētu pietiekami daudz kustēties. Bija daudz fotosesiju, filmēšanas un pasākumu, kur piedalījos. Uzskatu, ka esmu labi Eirovīzijai sagatavojies,” sacīja jaunais dziedātājs. Viņš arī ziņoja, ka kopš februāra viņam brīvas bijušas tieši četras dienas.

Otrajā pusfinālā pirmais startēja Justs un pēcāk uz skatuves kāpa mākslinieki no Polijas, Šveices, Izraēlas, Baltkrievijas, Serbijas, Īrijas, Maķedonijas, Lietuvas, Austrālijas, Slovēnijas, Bulgārijas, Dānijas, Ukrainas, Norvēģijas, Gruzijas, Albānijas un Beļģijas.

Jau finālā Justam nāksies mēroties spēkiem ar Gruzijas, Bulgārijas, Austrālijas, Ukrainas, Serbijas, Polijas, Izraēlas, Lietuvas, Beļģijas, Francijas, Itālijas, Lielbritānijas, Spānijas, Vācijas, Zviedrijas, Armēnijas, Austrijas, Azerbaidžānas, Čehijas, Horvātijas, Kipras, Krievijas, Maltas, Nīderlandes un Ungārijas pārstāvjiem.

Justs Sirmais ar dievīgo kompozīciju „Heartbeat”


Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes, Thomas Hanses (EBU), Andres Putting (EBU), Anna Velikova (IBU)