foto: Publicitātes
Kaupers kopā ar diviem vietējiem reperiem piedāvā jaunu dziesmu. Noklausies!
Gata Irbes (attēlā no kreisās) projektā "Vēl augstāk" darbojies gan Renārs Kaupers, gan Arstarulsmirus.
Slavenības
2017. gada 20. jūnijs, 19:12

Kaupers kopā ar diviem vietējiem reperiem piedāvā jaunu dziesmu. Noklausies!

Kasjauns.lv

Šodien sabiedrības vērtējumam tiek nodots jaunākais "MESA" (agrāk zināmu kā Gacho, īstajā vārdā Gatis Irbe) skaņdarbs ar nosaukumu “Vēl Augstāk”, portālu Kasjauns.lv informēja mūziķa pārstāvis Kaspars Jansons.

Dziesma ierakstīta, piedaloties Renāram Kauperam un Arstarulsmirus Arsujumfus Tarus (agrāk zināmam kā Gustavo, dzimis Gustavs Butelis). Mūziku dziesmai producējis Arstarulsmirus, atsevišķā skaņdarba epizodē arī piesaistot Arni Račinski.

“Dziesma “Vēl Augstāk” uzdod jautājumu mums katram – kas ir tās uzvaras un kalni, kuros varam uzkāpt, kā arī sniedz hipotētiskas atbildes no mūsu pašu puses, kas sasniegumi un uzvaras ir priekš mums," par jauno singlu teic projekta autors Gatis Irbe ( "MESA"). “Vairāk par pārdomām šī temata sakarā, dziesmu vēlējāmies radīt arī kā iedvesmas avotu tiem, kas to klausās un, iespējams, ir izšķirīgu momentu priekšā.”

“Zviedru superproducents Max Martin intervijā reiz teica, ka laiks, kad popmūzikā dziesmu un tekstu rakstīja viens cilvēks, ir pagājis (ar patīkamiem izņēmumiem, protams), un, ka šobrīd pie viena skaņdarba strādā 4-5 cilvēku komanda, kas nepārtraukti mijiedarbojoties nonāk pie viena, proti, tās pašas dziesmas.

Izrādās, ka viņš runāja arī par mūsu konkrēto gadījumu – Gatis, Arstarulsmirus Arsujumfus Tarus, es un kā palīgplecs arī Arnis Račinskis – nebijusi, ļoti interesanta, un, kā man pēdējā laikā labpatīkas teikt – augšupvērsta komandas sadarbība.” – dziesmas sakarā min Renārs Kaupers.

“Domāju, ka ikviens no mums, kurš bija iesaistīts dziesmas radošajā procesā kaut kādā mērā izjuta un dabūja sevī veicināt skaņdarbā apdzejotās īpašības - ticību tam, ka mūsu izaugsme ir bezgalīga, spēju tikt pāri savām robežām, cieņpilnu un vērīgu attieksmi pret līdzcilvēkiem,” turpina Arstarulsmirus. “Bija vienlīdz patīkami, izaicinoši un saviļņojoši piedalīties šajā sadarbībā un kopējiem spēkiem nonākt līdz iedvesmojošam rezultātam, jo iesaistīto redzējumi bija ļoti dažādi.”