foto: Instagram, Vida Press
„Cietums nav forša vieta”. Bībers apliecina, ka sliktā zēna gadi palikuši pagātnē
Vētrainie gadi palikuši pagātnē, dziedātājs Džastins Bībers pieņēmies prātā.
Slavenības
2017. gada 25. jūnijs, 05:27

„Cietums nav forša vieta”. Bībers apliecina, ka sliktā zēna gadi palikuši pagātnē

Kasjauns.lv

Kanādiešu dziedātājas Džastins Bībers (23) savā „Instagram” blogā publiskojis fotogrāfiju kolāžu, kas uzņemtas policijas iecirknī 2014. gadā, kad viņu arestēja par braukšanu apreibinošo vielu ietekmē. Mūziķis saviem fanu tūkstošiem svēti apsolījis, ka sliktā zēna gadi palikuši pagātnē.

Mugshot #jailsnotacoolplacetobe, #notfun #neveragain

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Sociālajā tīklā „Instagram” publicēto kolāžu Džastins Bībers parakstījis, dodot tādas mirkļbirkas kā #jailsnotacoolplacetobe (cietums nav forša vieta, kurā būt), #notfun (nav jauki), #neveragain (nekad vairs).

Bīberam bija 19 gadu, kad viņu policija arestēja par braukšanu apreibinošo vielu ietekmē. Tas bija laiks, kad mūziķim nepatikšanas ar likumu sekoja viena otrai un itin drīz savas uzvedības dēļ viņš izpelnījās sliktā zēna slavu.

Tolaik Bīberam izvirzīja arī apsūdzību par braukšanu bez derīgas autovadītāja apliecības, kā arī par pretošanos arestam. Policijas pārstāvji apgalvo, ka aizturēšanas brīdī dziedātāja elpa odusi pēc grādīgajiem dzērieniem un acis bijušas asins pielietas.

Uzzinot, ka policija grasās viņu pārmeklēt, Bībers vairākkārt likumsargiem atkārtojis: „Man nav sasodīto ieroču. Kāpēc jums mani jāpārmeklē? Kas pie velna notiek?”

Bīberu apcietināja par improvizētu autosacīkšu sarīkošanu Maiami dzīvojamo māju rajonā un sēšanos pie stūres alkohola, marihuānas un medikamentu reibumā. Dziedātāju no ieslodzījuma atbrīvoja pret 2500 ASV dolāru (1833 eiro) lielu drošības naudu. Iznācis no cietuma, mūziķis uzrāpās uz viņu sagaidošās automašīnas jumta un māja faniem.

Nedēļu pēc Bībera aizturēšanas interneta portāls TMZ publicēja toksikoloģijas testu rezultātus, atklājot, ka Ontario štatā dzimušā dziedātāja asinīs konstatēts THC [Tetrahidrokanabinols ir galvenā kaņepju augu psihoaktīvā viela] un Xanax galvenā sastāvdaļa Alprazolam. Alkohols gan bijis atļautā robežās.

Mūziķim piesprieda 12 stundu ilgu dusmu terapijas kursu. No reāla cietumsoda Bīberam izdevās izvairīties, atzīstot savu vainu un nožēlojot, ka ir pretojies arestam un neapdomīgi sēdies pie stūres.

Atgādināsim, ka šajā pašā gadā dziedātājam piesprieda arī divus gadus nosacītu sodu par kaimiņa mājas pamētāšanu ar jēlām olām. Viņam piesprieda nostrādāt piecas dienas sabiedriskajos darbos un samaksāt vairāk nekā 80 000 dolāru lielu soda naudu.

Džastins Bībers policijas iecirknī

gallery icon
8

Džastins Bībers policijā atrāda tetovējumus

gallery icon
18