Eirovīzijas finālistiem no Kipras pārmet plaģiātismu. Viņi kopējuši slavenos "The Killers". VIDEO
Līdzību saskatījis gan pusfināla koncertu komentējošais „BBC Radio 1” dīdžejs Skots Mills, gan vairums klausītāju.
2016. gada 13. maijs, 06:43

Eirovīzijas finālistiem no Kipras pārmet plaģiātismu. Viņi kopējuši slavenos "The Killers". VIDEO

Jauns.lv

Otrdien, 10. maijā, Stokholmas „Globe Arena” norisinājās pirmais Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfināls, kurā piedalījās 18 valstu pārstāvji. Noskaidroto 10 finālistu starpā ir arī Kipras dalībnieki, grupa „Minus One”. Mūziķi, domājams, gavilē, taču britu mūzikas eksperti viņu izpildītajā dziesmā saskatījuši neapstrīdamu līdzību ar grupas „The Killers” skaņdarbu.

Teju acumirklī pamanāmo un visai uzkrītošo līdzību pēc grupas uzstāšanās otrdienas pusfinālā, pamanīja pazīstamais „BBC Radio 1” radio dīdžejs Skots Mills (Scott Mills). Viņš tiešraidē paziņojis, ka Kipras Eirovīzijas dalībnieku izpildītā dziesma atgādinot slavenās ASV grupas „The Killers” 2004. gada hītu „Somebody Told Me”, vēsta britu medijs Ok.co.uk.

Līdzību pamana arī fani

Pēc otrdienas uzstāšanās par grupu internetā zobojušies arī daudzi fani, tviterī jokojot, ka Kiprieši Eirovīzijā pieteikušies kā „The Killers”. Tiesa gan, klausītāji lielākoties atzinuši, ka „Minus One” skaņdarbam kopumā nav ne vainas un izredzes uzvarēt konkursu grupai pavisam noteikti ir.

Vai sadzirdi līdzību?

Kasjauns.lv/Foto: ITAR-TASS/LETA, Andres Putting (EBU), ekrānšāviņš no video

Tēmas