Godavīrs! Markus Riva beidzot dzied arī latviešu valodā. AUDIO
Markus Riva ar kompozīciju „Laika Upe”.
Slavenības
2016. gada 13. maijs, 08:42

Godavīrs! Markus Riva beidzot dzied arī latviešu valodā. AUDIO

Jauns.lv

Pēc ilgākas pauzes mūziķis Markus Riva laidis klajā dziesmu latviešu valodā ar nosaukumu “Laika Upe”. Dziesma atklāj jaunu posmu mūziķa karjerā - “Laika Upe” muzikāli un stilistiski atšķiras no iepriekš radītiem un izdotiem skaņdarbiem Markus Rivas daiļradē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Jau ilgu laiku briedu šim notikumam – ierakstīt dziesmas dzimtajā valodā, un nu beidzot tas ir noticis. Daudzas lietas ir mainījušās manā karjerā pēdējo gadu laikā un mainījusies arī mūzika, kuru radu un izpildu. “Laika Upe” ir dziesma, kas mani uzrunāja jau no pirmās skices un jutu, ka šo skaņdarbu vajag ierakstīt latviešu valodā”, par pārmaiņām daiļradē stāsta Markus Riva.

Mūzikas autors ir ukraiņu komponists Ruslans Kvinta, ar kuru kopā arī noticis dziesmas ieraksta process Kijevā. Komponists sarakstījis daudzus populārus skaņdarbus ukraiņu un krievu māksliniekiem (Sofija Rotaru, Ani Lorak, Alekseev u.c.), bet sadarbība ar latviešu mūziķi viņam ir pirmreizējs notikums.

Markus Riva līdz šim izdevis 4 solo albumus, iekļuvis starptautiskā TV šova “Gribu pie Meladzes” finālā, pērn LTV konkursā “Supernova” ieguvis otro vietu un šobrīd strādā pie jaunas programmas latviešu valodā.

 

Kasjauns.lv / Foto: publicitātes