foto: Splash News/ Vida Press
Dziedātāja Pinka parāda pusgadu veco dēlu. Lielā māsa greizsirdīga uz brālīti
Dziedātāja Pinka ar vīru Ketiju Hārtu un meitu Vilovu Seidžu.
Slavenības
2017. gada 25. jūnijs, 14:45

Dziedātāja Pinka parāda pusgadu veco dēlu. Lielā māsa greizsirdīga uz brālīti

Kasjauns.lv

Dziedātāja Pinka ar motobraucēju Keriju Hārtu ir vecāki diviem bērniem. Meitai Vilovai jau seši gadi, bet jaunākā atvase dēls Džeimsons nesen kā atzīmējis pusgada jubileju.

He thinks what I have to say is really interesting and groundbreaking

A post shared by P!NK (@pink) on

37 gadus vecā dziedātāja Pinka savā „Instagram” blogā publiskojusi mīlīgu sava smaidošā dēliņa Džeimsona Mūna fotogrāfiju. Ģimenes jaunākā atvase pasaulē nāca aizvadītā gada decembrī. „Viņš domā, ka viss, ko saku, ir interesants un satriecošs,” popzvaigzne pavēstījusi attēla komentārā 1.9 miljoniem sava bloga sekotāju.

I'm a day late but I'm cute so it doesn't matter. #happypride

A post shared by P!NK (@pink) on

Viesojoties Elenas Dedženeresas sarunu šovā, Pinka pirms dažiem mēnešiem norādīja, ka meitai Vilovai pagaidām nav viegli aprast ar lielās māsas lomu un viņa izjūtot greizsirdību pret brālīti. Vecāki gan cenšoties darīt visu, lai Vilova nejustos atstumta.

My sun and my moon

A post shared by P!NK (@pink) on

„Es daru visu [lai Vilova justos labi],” atzina Pinka. „Es burtiskā nozīmē nolieku Džeimsonu, kad Vilova ienāk istabā. Es cenšos [likt meitu pirmajā vietā]. Viņa šajās dienās ir raudulīga, un mēs cenšamies tikt ar to galā,” gada sākumā norādīja dziedātāja.

Vilova šomēnes atzīmējusi savu sesto dzimšanas dienu, un gādīgie vecāki sociālajos tīklos meitai veltījuši vairākus mīļus ierakstus, kā arī sarīkojuši jauku jubilejas ballīti. „Daudz laimes sestajā dzimšanas dienā,” raksta Kerijs Hārts. „Mīlestība, kādu izjūtu pret šo mazo cilvēciņu nav aprakstāma. Pēc viņas ienākšanas mana dzīve ievērojami mainījusies un kļuvusi labāka. Mīlu tevi, Vila! Mamma, tev viņa sanāca lieliska!”

Dziedātāja Pinka ar ģimeni

Dziedātājas Pinkas un viņas vīra motobraucēja Kerija Hārta ģimenē aug divi bērni – meita Vilova Seidža un dēls Džeimsons Mūns.

gallery icon
36