Justam šovakar dzīves lielais brīdis – Eirovīzijas fināls. Turam īkšķus!
Latvija tur īkšķus un tic, ka Justam izdosies parādīt lielisku sniegumu arī konkursa finālā!
2016. gada 14. maijs, 05:34

Justam šovakar dzīves lielais brīdis – Eirovīzijas fināls. Turam īkšķus!

Jauns.lv

Šovakar Stokholmā „Globe Arena” notiks ilgi gaidītais Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls, kurā Latvijas pārstāvis Justs Sirmais piedalīsies ar Aminatas Savadogo dziesmu „Heartbeat”.

Justs ir viens no 26 dalībvalstu pārstāvjiem, kuri cer uzvarēt šajā konkursā, un mūsējā pārstāvja izredzes nav tās pašas knapākās – līdz pat vietai pirmajā sešiniekā. Favorītu lokā tiek nosaukts Krievijas pārstāvis Sergejs Lazarevs, ukrainiete Džamala un pat Eirovīzijā it kā neiederīgā Austrālijas pārstāve Dami In.

Finālā visu izšķirs gan žūrijas, gan skatītāju vērtējums. Par Latviju mēs balsot nevarēsim, bet varam, piemēram, piezvanīt par kaimiņu lietuvieti, kurš, atšķirībā no Igaunijas pārstāvja, arī ticis finālā. Tiešraidē Latvijas iedzīvotāju sabalsotos rezultātus paziņos dīdžejs Toms Grēviņš. Viņš un Valters Frīdenbergs arī komentēs lielo finālu.

Justu klātienē atbalsta ģimene – mamma Solvita, māsa Bille un mazais brālis Marts, kā arī prāvs draugu pulciņš. Pirms braukšanas uz konkursu, Justs teica, ka viņam ir nozīmīgi rādīt mazajam brālim labu piemēru. Viņš ar šo uzstāšanos Eirovīzijā vēlas arī pateikties mammai par neatlaidīgi ieguldīto darbu mūzikas jomā – vešanu uz pulciņiem, mūzikas skolu...

Foto galerijā aplūko visus finālistus! Skaidrs taču, ka Justam jāuzvar!

Justs Eirovīzijas pusfinālā vareni izpilda dziesmu „Heartbeat”


Kasjauns.lv/ publicitātes, Andres Putting (EBU)