foto: Facebook
"Oho... Cik skumji!" Sociālajos tīklos naski apspriež tik saskanīgā Abu Meri pāra izjukšanu
Pēc 5 gadu kopdzīves izjukusi Lindas Mūrnieces un libāņu izcelsmes ārsta, deputāta Hosama Abu Meri laulība.
Slavenības
2017. gada 11. jūnijs, 17:20

"Oho... Cik skumji!" Sociālajos tīklos naski apspriež tik saskanīgā Abu Meri pāra izjukšanu

Kasjauns.lv

Kopš Lindas Abu Meri un viņas vīra, deputāta un ārsta Hosama Abu Meri vaļsirdīgā paziņojuma par laulības izjukšanu abu personu sociālos kontus pārpludina desmitiem komentāru. Cilvēkiem ir pārsteigums par - kā šķita - tik saskanīga un sirsnīga pāra laulības galu.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka bijusī iekšlietu ministre, tagad viesnīcas vadītāja Linda Abu Meri nu godājama sava iepriekšējā vīra uzvārdā - Mūrniece. Viņa paziņoja, ka abu 5 gadus ilgajai laulībai nu pienācis gals, taču tas nenozīmējot, ka arī mīlestība starp abiem beigusies.

Gan Linda, gan Hosams jau iepriekš naski izpaudušies sociālajos tīklos, tāpēc arī paziņojums feisbukā nav nekas ārkārtējs. Zem abu ieraksta rindojas neskaitāmi komentāri. Daudziem šī pāra šķiršanās ir liels pārsteigums, jo iepriekš abi mērķtiecīgi radīja sevišķi saskanīga un mīloša pāra iespaidu. Intervijās Linda nekad nav skopojusies ar komplimentiem savam vīram, sakot, ka viņš viņai ļāvis uzplaukt kā sievietei pēc smagajiem Iekšlietu ministres amatā pavadītajiem gadiem. Vēl pagājušajā nedēļā, viesojoties TV Rīga 24 raidījumā pie Andra Kiviča, Linda slavēja savu dzīvesbiedru, veltot viņam vislabākos vārdus kā draugam, vīrietim, vīram un cilvēkam.

Nu pasakai, šķiet, pienācis gals. "Facebook" vietnē cilvēki vienlaikus gan skumst, gan novēl veiksmi abiem tālakā dzīvē. Žurnālists Ansis Pūpols spējis vien izdvest pārsteigumu ar vienu vārdu: "Oho!", taču Sarmīte Pīka, ekspolitiķa Riharda Pīka laulātā draudzene daudzu gadu garumā pauž neizpratni par to, kāpēc gan šādi personiski motīvi jāpublicē feisbukā. "Sievietes emocijas ir nekontrolējamas. Varbūt tas cērtamais mezgls pēc laika ir jāsien no jauna. Tādi piemēri ir pārpārēm. Tāpēc gudrāk ir atstāt pavērtas durvis...," ar sievas viedumu dalās Pīka kundze.

Sabiedrības dāma Ilze Jurkāne, kura, kā zināms, sāpīgi pārdzīvoja šķiršanos no sava Jāņa, ir lakoniska: "Novēlu jums abiem Dieva svētību. Nekad nezaudējiet cieņu pret viens otru!"

Savukārt Radio SWH vadītājs Jānis Šipkēvics - vīrs ar vairākām šķirtām laulībām bagāžā - Lindu mierina ar vārdiem "Paskatoties uz kādu sāpīgu brīdi, kas tobrīd šķiet pilnīga katastrofa, no laika atstarpes ieraugi, ka, izrādās, tas ir bijis tramplīns...Respect!"

Juriste Inese Ejugbo Abu Meri pārsteidzošo paziņojumu komentē šādi: " Lasu. Skumstu. Par jums abiem. It kā gribas kaut ko teikt, bet sirds saka, ka labāk tomēr paklusēt. Jūs abi esat lieliski un tādi arī palieciet. Jums pašiem labāk zināt, kā jums labāk - kopā vai šķirti. To, kas notiek aiz Facebook glamūrīgās PR fasādes un aiz aizvērtām durvīm, zināt tikai jūs."

Gan Linda, gan Hosams kopīgi klausās viņiem veltītās dziesmas un saka paldies visiem par atbalstu. Abi nolēmuši arī turpmāk saglabāt cieņpilnas un rūpēm pilnas attiecības.