foto: Juris Rozenbergs
Pēkšņi par šķiršanos paziņo bijusī iekšlietu ministre Linda Abu Meri
Pirms divām dienām Linda un Hosams Abu Meri neradīja ne mazākās aizdomas, ka viņu varētu katrs iet savu ceļu.
Slavenības
2017. gada 10. jūnijs, 21:25

Pēkšņi par šķiršanos paziņo bijusī iekšlietu ministre Linda Abu Meri

Kasjauns.lv

Linda Abu Meri sociālajos tīklos nākusi klajā ar paziņojumu, ka sagruvusi viņas laulība ar Saeimas deputātu Hosamu Abu Meri. Iemesli pagaidām ir neskaidri, kāpēc noticis kas tāds, jo vēl pirms pāris dienām mūziķa Roberto Meloni grāmatas prezentācijā nekas neliecināja par krīzi attiecībās.

Sociālajā tīklā „Facebook” viesnīcas „Hotel Roma” vadītāja jau pieņēmusi atpakaļ sava bijušā vīra Raimonda Mūrnieka uzvārdu un nākusi klajā ar šādiem vārdiem: „MĪĻIE DRAUGI! ĪSTIE UN VIRTUĀLIE. Šī ir vieta, kur vairākus gadus esam dalījušies ar priecīgām ziņām, smaidīgām bildēm un stāstījuši par to, kā mums iet. Katram atsevišķi un abiem kopā. Vienmēr esam saņēmuši atbalstu.

Arī šodien atbalsts mums nepieciešams. Mūsu skrejošās dzīves un straujās karjeras atstājušas pēdas mūsu ikdienā. Tieši ikdienas sīkumi ir tie, kas nogalina mīļumu. Lai tie nenogalinātu arī mūsu mīlestību, esam nolēmuši būt divi atsevišķi cilvēki, ne ģimene ar vienu uzvārdu. Tomēr mēs vienmēr būsim viens otram, lai rūpētos, palīdzētu un atbalstītu.

Mums paliek mūsu lieliskās draugu attiecības un mums paliek mūsu bezgala piepildītie pieci laulības gadi.

Stereotipi pieprasa, lai šķiršanās ir kas slikts un skumjš, bet mēs to redzam kā iespēju nosargāt mīlestību, savstarpēju cieņu un draudzību.”