Pamelas Andersones bijušais vīrs un abu dēlu tēvs pārdod māju. FOTO
„Mötley Crüe” bundzinieks Tomijs Lī pārdod māju Kalabasasā, Kalifornijā, pie kuras izbūvēts baseins, kam ir klavieru forma. Māju mūziķis iegādājās 2007. gadā par 5.85 miljoniem, bet 2016. gadā to pārdod par 5 995 000 ASV dolāru.
Slavenības
2016. gada 14. maijs, 12:41

Pamelas Andersones bijušais vīrs un abu dēlu tēvs pārdod māju. FOTO

Jauns.lv

Rokgrupas „Mötley Crüe” bundzinieks un seksbumbas Pamelas Andersones bijušais vīrs Tomijs Lī (53) nolēmis pārdot savu grezno villu Kalabasasas rajonā Kalifornijā. Viņš par šo īpašumu prasa 5 995 000 ASV dolāru.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tomijs Lī bijis precējies trīs reizes. Viņa pirmā sieva bija Elēna Stārčaka, otrā seriāla „Dinastija” un „Melrouzpleisa” aktrise Hetere Loklīra (54), bet trešā seriāla „Pludmales patruļa” zvaigzne Pamela Andersone (48). Tomijam un Pamelai ir divi kopīgi bērni – dēli Brendons (19) un Dilans (18). Pāris apprecējās pludmalē, Pamelai kāzu dienā esot vien peldkostīmā.

Kopš 2014. gadā Lī ir saderināts ar grieķu-vācu izcelsmes dziedātāju Sofiju Toufu (32).

Māju Kalabasasā Tomijs Lī iegādājās 2007. gadā par 5.85 miljoniem ASV dolāru. 928 kvadrātmetru lielajā īpašumā ir piecas guļamistabas un piecas vannasistabas. Telpām ir atvērtais plānojums, kas ietver dzīvojamo istabu, ēdamzāli un atpūtas zonu. Šīs telpas vijas ap ātriju, ko sedz atverams stikla jumts.

Trīs stāvu lielajā īpašumā ir arī vīna pagrabs, mājas kinoteātris ar bāru un biroja telpa ar slīdošām stikla durvīm, pa kurām iespējams iziet ārā uz terases. Pie mājas ir peldbaseins, kam arhitekti piešķīruši klavieru formu.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press