Nu ir ziepes! Robijs Viljamss iekūlies seksa skandālā
Robija Viljamsa bijušais asistents Džils de Bonfilhs iesūdzējis mūziķa ģimeni tiesā par līguma laušanu un seksuāla rakstura verbālu aizskaršanu, ko nācies paciest no dziedātāja sievas Aīdas Fīldas.
Slavenības
2016. gada 14. maijs, 17:13

Nu ir ziepes! Robijs Viljamss iekūlies seksa skandālā

Jauns.lv

Britu mūziķis Robijs Viljamss (41) šobrīd privātā ceļā cenšas nokārtot nesaskaņas ar bijušo personīgo asistentu. Ja viņam tas neizdosies, mūziķim kopā ar sievu nāksies stāties tiesas priekšā un publiski iztirzāt savu intīmo dzīvi.

Dziedātāja Robija Viljamsa bijušais asistents Džils de Bonfilhs apgalvo, ka mūziķa sieva Aīda Fīlda viņa klātbūtnē staigājusi dažādās atkailinājuma pakāpēs un pieprasījusi asistentu izteikt komentārus par viņas augumu.

Robijam ar sievu un asistentam nu ir doti seši mēneši laika, lai nesaskaņas nokārtotu „zem sešām acīm”. Ja pusgada laikā trijotnei tas neizdosies, Viljamus pārim būs jāstājas tiesas priekšā un publiski jāstāsta par intīmo dzīvi tiesas un zvērināto klātbūtnē.

Runā, ka 36 gadus vecā Fīlda izjautājusi asistentu par viņa seksuālo dzīvi un atklājusi arī intīma rakstura detaļas par savējo. Britu izdevums „The Mirror” informē, ka Viljams uzsācis kompromisa sarunas ar bijušo asistentu pēc tam, kad nav izdevies viņu atrunāt no lietas nodošanas tiesā.

Losandželosas augstākās tiesas tiesneses Deidre Hila, kurai uzticēta šī lieta, rekomendējusi slavenajam pārim, ka labāk būtu, ja viņi visu atrisinātu privāti, lietai nenonākot līdz atklātai tiesas sēdei.

De Bonfilhs pie Vilamsa un Fīldas strādāja laika posmā no 2014. gada oktobra līdz 2015. gada janvārim. Mūziķa bijušais darbinieks iesniedzis prasību, ko izklāstījis uz 16 lappusēm. Viņš arīdzan apgalvo, ka līgumā bijis „nepareizi norādīts termiņš” un pieprasa 25 000 lielu atlīdzību par neplānotajiem zaudējumiem.

Vilajmsa preses pārstāvis norāda, ka asistents atlaists no darba pērnā gada janvārī „slikti pildītu pienākumiem” dēļ. Divus mēnešus pēc tiesā iesniegtās prasības asistents papildinājis apsūdzību, norādot, ka Viljamsu pāra rīcība izpostījusi viņa dzīvi.

Robijs un Aīda Fīlda apprecējās 2010. gadā pēc četriem draudzības gadiem. Kāzas pāris sarīkoja mūziķim piederošajā villā Beverlihilsā.

„Šobrīd abu pušu advokāti sēdušies pie kopīga galda, lai mēģinātu atrisināt šo lietu,” izdevumam „The Mirror” norāda kāds zinātājs. „Ir skaidrs, ka Robijs nevēlēsies, ka viņu un Aīdu publiski izjautā par viņu intīmo kopdzīvi.”

Saskaņā ar tiesas dokumentiem, oficiālais datums tiesas prāvas publiskai izskatīšanai noteikts nākamā gada 16. februārī.

Viljamsu pāris apsūdzēts seksuāla rakstura pratināšanā, nespējā novērst seksuālas rakstura pratināšanu, diskriminācijā, nespējā novērst diskrimināciju, darba līguma laušanā, krāpšanā un lietvedības pārkāpumos.

Viljamss, savukārt, iesniedzis pretprasību par „apmelošanu un privātās dzīves aplamu atspoguļošanu”.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press