Lopesa atklāj, ka Riannas dāvinātie zābaki nav ērti. FOTO
Dziedātājai Dženiferai Lopesai tik ļoti iepatikušies kolēģes Riannas dāvinātie garie zābaki, ka viņa nolēmusi tos apaut filmējoties savā jaunākajā videoklipā dziesmai „Ain’t Your Mama”. Lopesai gan nācies atzīt, ka dejošanai tie nav ērti.
Slavenības
2016. gada 15. maijs, 11:29

Lopesa atklāj, ka Riannas dāvinātie zābaki nav ērti. FOTO

Jauns.lv

Kad dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (46) dāvanā no kolēģes dziedātājas Riannas (28) saņēma viņas dizainētu stilīgu zābaku pāri, Lopesa nekavējoties nolēma tos uzvilkt, filmējoties savā jaunākajā mūzikas videoklipā.

Ultra garais džinsa auduma zābaku pāris tapis popzvaigznei Riannai sadarbojoties ar zīmolu „Manolo Blahnik”. Līdz cirksnim garo zābaku pāri viduklī apjož josta. Veikalos šis Riannas darinājums nopērkams par 4 350 ASV dolāriem.

„Rianna man atsūtīja šos fantastiskos zābakus,” nesen „Facebook” rīkotā jautājumu un atbilžu video pastāstījusi latino dīva Dženifera Lopesa. „Es pie sevis nodomāju – ‘Tiem nu gan jābūt manā videoklipā! Kā gan lai mēs tos parādām klipā?’”

Lopesai par nelaimi, šie denim zābaki, kas veikalu tirgū nonākuši vien šajā nedēļā, neizrādījās pārāk ērti. „Tajos bija grūti dejot!” – saviem sekotāju miljoniem atzinusies Dženifera. „Neviens cits nebija apavos uz augstiem papēžiem, tikai es. Ārā bija betona segums. Tie nebija ērtākie zābaki, kuros dejot, taču mēs to paveicām.”

Dziesma „Ain’t Your Mama” jau nodēvēta par feministu himnu. Dženifera Lopesa ar šo skaņdarbu debitēja aprīļa sākumā, prezentējot to talantu šova „American Idol” finālā. Dziesma izpelnījusies uzslavas no tādām sabiedrībā zināmām sievietēm kā popzvaigzne Riannas, aktrise Patrīcija Ārkete, modele Džidži Hadida un ASV prezidenta amata kandidāte Hilarija Klintone.

„Es vēlējos apspoguļot sieviešu progresu, to kā esam augušas, kā arī to, ka daudz kas palicis pa vecam,” norādījusi Dženifera. „Es nolēmu klipā parādīt notiekošo sākot no piecdesmitajiem gadiem līdz pat mūsdienām, un to, kā šodien mēs iestājamies par visu, ko esam patiesi pelnījušas. Dziesma nav par vīriešu nīšanu. Mēs jūs mīlam. Mēs tikai vēlamies, lai jūs redzat mūsu patieso būtību un nepieņemat kā kaut ko pašsaprotamu.”

Videoklipu dziesmai veidojis režisors Kamerons Dadijs un divas reizes „Grammy” balvai nominētais stilistu pāris Robs Zangardi un Mariela Haena.

Dženifera Lopesa – „Ain’t Your Mama”


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press