foto: REUTERS
TV personība šokē Kannas ar plastisko operāciju izkropļoto seju
Igors Bogdanovs šā gada Kannu Kinofestivālā.
Slavenības
2017. gada 29. maijs, 14:57

TV personība šokē Kannas ar plastisko operāciju izkropļoto seju

Kasjauns.lv

Francijā dzimušie krievu izcelsmes dvīņubrāļi Igors un Griška Bogdanovi ir vieni zināmākajiem plastisko operāciju upuriem pasaulē. Abas TV personības, kas popularitāti Francijā iemantoja astoņdesmitajos gados, veikušas vairākus desmitus plastisko operāciju, cenšoties saglabāt savu jaunību un skaistumu.

Dvīņubrāļi Igors un Griška Bogdanovi

Francijā dzimušie krievu izcelsmes TV producenti Igors un Griška Bogdanovi ir vieni no pasaulē zināmākajiem plastisko operāciju upuriem. Neraugoties uz ...

gallery icon
32

Cerētais Igoram un Griškam Bogdanoviem nav izdevies – vai nu brāļiem nepaveicās ar ķirurgu, vai daudzkārtēja ķirurģiska iejaukšanās dabas procesos darījusi savu, taču 67 gadus vecie dvīņubrāļi šobrīd vairāk līdzinās personāžiem no šausmu filmām. Viens no brāļiem Bogdanoviem – Igors – nesen devies uz Kannu kinofestivālu un uz sarkanā paklāja pozējis pasaules fotogrāfiem.

foto: WENN.com/Vida Press
Dvīņubrāļi Igors un Griška Bogdanovi 2010. gadā.

Pēdējo gadu laikā vīrieša seja „aizpeldējusi” un pārvērtusies biedējošā maskā. Varētu padomāt, ka ar tādu izskatu, izredzes uz panākumiem mīlestībā ir tuvas nullei. Taču nē! Lai gan tas varbūt šķitīs dīvaini, Igoram ir neticama piekrišana pie sievietēm. Bogdanovs bijis precējies trīs reizes. Trešo reizi viņš apprecējās 2009. gadā, par sievu apņemot franču rakstnieci Amēliju de Burbonu-Parmu, kuras dzīslās rit aristokrātu asinis. Amēlija ir Burbonu dinastijas pārstāve un karaļa Ludviķa VI mazmazmazmeita.

foto: REUTERS
Neraugoties uz savu izskatu, par sieviešu uzmanību Igors nevar sūdzēties. Viņa pagātnē ir trīs šķirtas laulības, bet šobrīd līdzās ir 34 gadus par sevi jaunāka modele Žulī Žardona.

Igors un Amēlija kļuva par vecākiem diviem bērniem, taču tas viņu ģimenes laimi nepaglāba. Pāris izšķīrās.

Apmeklējot Kannu kinofestivālu, Igors Bogdanovs lepni zem rokas veda savu jauno mīlestību – 33 gadus veco modeli Žulī Žardonu. Jaunā draudzene ir 34 gadus jaunāka par savu mīļoto. Skaisto gaišmati nebiedē ne lielā gadu starpība, ne izredzētā izskats.

Igora trīs laulībās pasaulē nākuši seši bērni, savukārt dvīņubrālis Griška nav bijis precējies un viņam nav bērnu.

Mikija Rurka vizuālās pārmaiņas gadu gaitā

gallery icon
17

Donatella Versače Milānā. Nenoliegt, ka ir pārspīlējusi ar operācijām

gallery icon
9

Slavenības nožēlo plastiskās operācijas

gallery icon
15