Tumševica atklāj, kā līgavainis iekarojis viņas sirdi
Natālija Tumševica atklāj, ka viens no skaistākajiem mirkļiem viņas dzīvē bijis nesen notikušais bildinājums Ņujorkā, kuru izteicis Kristaps Ērglis.
Slavenības
2017. gada 28. maijs, 12:53

Tumševica atklāj, kā līgavainis iekarojis viņas sirdi

Kasjauns.lv

Pēc divu gadu draudzības dziedātāja Natālija Tumševica saderinājusies ar kardiologa Andreja Ērgļa dēlu medicīnas jomā strādājošo Kristapu Ērgli. Viņa pastāsta, kā nonākusi līdz romantiskam bildinājumam Ņujorkā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Natālija Tumševica ar mīļoto Kristapu Ērgli

gallery icon
5

Natālija stāsta, ka abi saskatījuši spēlējot tenisu. „Palēnām Kristaps ar savām patīkamām īpašībām un darbībām iekaroja manu sirdi. Viņš man iepatikās, jo ir inteliģents, gudrs, kārtīgs, labsirdīgs un sirsnīgs,” atklāj dziedātāja. Tumševica bilst, ka mīļotais viņas sirdi iekarojis kā īsts džentlmenis. „Kā tik nav bijis... Dāvāja ziedus, dāvanas, gatavoja dažādus pārsteigumus. Viss vienmēr bija ļoti skaisti un gaumīgi. Viņš vienmēr mani ir mēģinājis padarīt īpašāku. Mums tas ir abpusēji, jo arī es cenšos viņu padarīt laimīgu. Patīkami ir arī tas, ka dažādās dzīves situācijās Kristaps pierādīja, ka ir īsts vīrietis!”
Dziedātāja stāsta, ka abus vieno daudz kopīgu interešu: „Kultūra, mūzika, sports, veselīgs dzīvesveids, inovatīvā medicīna, ceļošana. Brīvajā laikā apmeklējam teātri operu, baletu, koncertus, un ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs. Patīk garās pastaigas gar pludmali, sportojam un kopā gatavojam dažādas maltītes.” Tumševica atklāj, ka viens no skaistākajiem mirkļiem viņas dzīvē bijis nesen notikušais bildinājums. „Tas notika Ņujorkā. Tas bija ļoti īpašs un romantisks mirklis, arī negaidīts. Ņujorkai manā dzīvē ir īpaša loma, jo tur mācījos universitātē un spēlēju tenisu universitātes komandā. Kristaps zināja, cik ļoti pilsēta man tuva un kā man tur patīk, tāpēc arī izteica bildinājuma vārdus šajā vietā,” par attiecībām ar mīļoto stāsta Natālija.