foto: Juris Rozenbergs
Trīs slavenas Olgas dodas izbraucienā ar limuzīnu pa Rīgas ielām
Trīs pazīstamas Olgas – Dailes teātra aktrise Olga Dreģe, tautas deju ansambļa „Dzintariņš” vadītāja Olga Freiberga un dziedātāja Olga Rajecka.
Slavenības
2017. gada 26. maijs, 12:50

Trīs slavenas Olgas dodas izbraucienā ar limuzīnu pa Rīgas ielām

Kasjauns.lv

Trīs pazīstamas Olgas - Dailes teātra aktrise Olga Dreģe, tautas deju ansambļa „Dzintariņš” vadītāja Olga Freiberga un dziedātāja Olga Rajecka sirsnīgā atmosfērā tikās pirms gaidāmā koncerta „Ielūdz Olgas.”

Trīs Olgas tiekas izbraucienā pa Rīgu ar limuzīnu

Dailes teātra aktrise Olga Dreģe, tautas deju ansambļa „Dzintariņš” vadītāja Olga Freiberga un dziedātāja Olga Rajecka sirsnīgā atmosfērā tikās pirms ...

gallery icon
48

Uz atkal tikšanās pasākumu pirms gaidāmā koncerta „Ielūdz Olgas”, kurš norisināsies tieši pirms Līgo svētkiem Kandavā trīs Olgas devās jestrā izbraukumā ar limuzīnu. Pasākumā piedalījās ne tikai Olgas, bet arī aicinātie viesi – dziedošie aktieri Varis Vētra un Jānis Paukštello. Varis trīs Olgas pārsteidza, pasniedzot krāšņus liliju ziedus. No pārsteiguma Olga Freiberga iesaucās: „Nav visi vīrieši izmiruši, daži vēl ir!”
Brauciena laikā dāmas ne tikai dziedāja kompozīcijas no gaidāmā koncerta repertuāra, bet arī brīvā gaisotnē atminējās iepriekšējos „Ielūdz Olgas” koncertus. Allaž dzirkstošā Olga Rajecka atklāja, ka koncertā uzstāsies arī leģendārā grupa „Eolika”. „Grupa „Eolika” ir mūžīga, un mēs esam kā kalnieši, neuzveicami, lai arī kas. Šogad mūsu pasākumu kuplinās vairāk nekā 100 dalībnieku, es to jau sauktu par mūzikas un deju festivālu! Šogad tajā piedalīsies  vairāki dziedošie aktieri –Andris Bērziņš, Ivars Kalniņš, grupa „Turaidas roze”  un daudzi citi. Es pati dejošu un dziedāšu kopā ar TDA „Līgo” un „Rotaļa XO”,” uz Kandavu aicina dziedātāja Olga Rajecka.
Pēc izbrauciena ar limuzīnu mākslinieki pulcējās Eduarda Smiļģa muzeja pagalmā, kur aktrise Olga Dreģe aplūkoja pirms gada pašas stādīto ābelīti un neslēpa prieku par tās ziedēšanu. Turpat pagalmā sirsnīgā gaisotnē aktieri dziedāja un mielojās ar uzkodām.