foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook",
Zeltiņu Dubaijas piedzīvojumi iekļūst "meitu ģēģera" Brēmaņa profilā soctīklos
Šāds foto ar Agnesi Zeltiņu un viņas meitu Mariju Romiju pavisam nesen parādījies Rūdolfa Brēmaņa profilā sociālajā tīklā "Facebook". Atliek tik domāt, ka Agnese salabusi ar draisko uzņēmēju Brēmani, kas mitinās Apvienotajos Arābu Emirātos.
Slavenības
2017. gada 25. maijs, 15:58

Zeltiņu Dubaijas piedzīvojumi iekļūst "meitu ģēģera" Brēmaņa profilā soctīklos

Kasjauns.lv

Rotu darinātājas un aktrises Agneses Zeltiņas smaidīgs foto kopā ar meitu Mariju Romiju, atpūšoties Apvienotajos Arābu Emirātos, rotā Agneses it kā bijušā puiša, no diplomātiskā dienesta aizgājušā uzņēmēja Rūdolfa Brēmaņa profilu sociālajā tīklā "Facebook".

Agnese Zeltiņa ar meitu Mariju Romiju atpūtā Apvienotajos Arābu Emirātos

gallery icon
6

Agnese ar meitu pagājušajā nedēļā pārpludināja savu profilu "Facebook" ar jaukām bildēm, kur pati un kopā ar meitu redzamas atpūšoties Dubaijā - vietā, kur vēl pirms kāda laika ritēja Agneses mīlas dzīve kopā ar Brēmani.

Pirms dažiem mēnešiem, pēc Agneses teiktā, šīm attiecībām esot pielikts punkts, jo presē parādījās ziņas, ka Brēmanis uz izpriecām Apvienotajos Arābu Emirātos aicina ne tikai Agnesi.

Protams, itin savādi, ka īsu laika sprīdi pēc attiecību iziršanas Agnese atkal devusies uz valsti, kur mitinās Brēmanis un aizritēja viņu mīlas ilgs posms. Vēl dīvaināk, ka bildes par Dubaijā piedzīvoto parādās ne tikai Agneses profilā. Kāds foto, kur Agnese ar meitu vizinās laivā, iekļuvis arī Rūdolfa Brēmaņa profilā sociālajos tīklos, un izskatās, ka šo foto uzņēmis pats Brēmanis. Agneses viedokli par notiekošo pagaidām nav izdevies uzzināt, jo viņa no komunikācijas izvairās.

Tēmas