foto: Mārtiņš Ziders
Valdis Zatlers tik noskatās, kā filmas pirmizrādē Jūlijs Krūmiņš skauj viņa sievu
Eksprezidents Valdis Zatlers tik pārsteigts noskatās, kā filmas pirmizrādē nesen dažas dienas izolatorā nosēdējušais miljonārs Jūlijs Krūmiņš skauj bijušo pirmo lēdiju Lilitu Zatleri.
Slavenības
2017. gada 25. maijs, 12:35

Valdis Zatlers tik noskatās, kā filmas pirmizrādē Jūlijs Krūmiņš skauj viņa sievu

Jauns.lv

Ar daudzu sabiedrībā zināmu ļauži piedalīšanos pirmizrādi piedzīvojusi Aināra Mūrnieka kinolente "Par savu paša prieku", kas stāsta par slavenu Garkalnes iemītnieku dzīvi.

Filmas "Par savu paša prieku" pirmizrāde un saviesīgs burziņš

Kinoteātrī "Splendid Palace" notikusi filmas "Par savu paša prieku" pirmizrāde. Filma stāsta par ļaudīm, kas dzīvo Baltezerā.

gallery icon
80

Pasākumā klāt bija gan filmas varoņi Jūlijs Krūmiņš un dziedātājs Viktors Lapčenoks. Tāpat pasākumu apmeklēja "Dzintara" šefs Iļja Gerčikovs, jurists Aivars Borovkovs un, protams, eksprezidents Valdis Zatlers ar sievu Lilitu Zatleri.

Kuriozs bija skats burziņš pēc filmas, kad sastapās Krūmiņš ar Zatleru pāri. Miljonārs steigšus apkampa Zatlera kundzi, un Valdis tik pārsteigumā apmulsis spēja noskatīties šo sasveicināšanās ainiņu. Pēc tam gan abi kungi arī sarokojās.

„Par savu paša prieku” ir jau otrā režisora Aināra Mūrnieka un žurnālista, producenta Sandija Semjonova filma par ievērojamām personībām, kam ir cieša saikne ar Garkalnes novadu. Viens no filmas varoņiem – krievu rakstnieks un pirmais legālais PSRS miljonārs Vadims Tumanovs arī viesošanos Latvijā un Baltezera apkaimē atminējās ar īpašām emocijām. Savukārt piedalīšanās filmā, kurā varoņus intervēja mazas meitenes, dziedātājam Viktoram Lapčenokam bija kā vēl viena dāvana viņa 70. jubilejā.