foto: i-Images, PacificCoastNews
Parādītas pirmās fotogrāfijas, kā izskatījās hercogienes māsas Pipas stiklotajā svinību „pilī”
Pipas Midltones un Džeimsa Metjūsa kāzas nodēvētas par gada kāzām. Ne bez iemesla. Par pasakaini skaistajam un greznajām svinībām jaunais pāris esot iztērējis tuvu vienam miljonam sterliņu mārciņu.
Slavenības
2017. gada 25. maijs, 10:46

Parādītas pirmās fotogrāfijas, kā izskatījās hercogienes māsas Pipas stiklotajā svinību „pilī”

Kasjauns.lv

Hercogienes Ketrīnas māsas Pipas Midltones-Metjūsas kāzu viesi svinību telpu raksturojuši kā ārkārtīgi „ekstravagantu” un „līdzīgu pasakai”. Sociālajos tīklos parādījušās pirmās fotogrāfijas, kas atklāj, kā izskatījies Midltonu ģimenes mājas pagalmā uzceltajā milzīgajā stiklotajā nojumē.

Vietnē „Instagram” atrodamās fotogrāfijas esot uzņēmis Pipas Midltones un Džeimsa Metjūsa kāzu dekorators un dizainers no Sentbārtas Djordje Varda.

Pati stiklotā nojume uz Midltonu ģimenes lauku īpašumu nogādāta no Beļģijas. Kāzu svinībām tā bagātīgi rotāta ar ziediem un dabiska lieluma ziedošiem ķirša kokiem. Stiklotās nojumes pārvēršana gleznainā pasakā jaunajam pārim un tā vecākiem izmaksājusi vairākus desmitus tūkstošus sterliņu mārciņu.

Zinātāji norāda, ka Midltones un Metjūsa kāzu tēma bijusi „Apburtais mežs”. Šī telpa tā patiešām arī izskatījusies, gluži kā aina no kādas pasakas. Ne velti šīs nodēvētas par gada kāzām. Šķietami aukstā un bezpersoniskā stiklotā nojume ar prasmīgu dizaineru palīdzību pārvērsta visīstākajā pasaku valstībā.

Pusdienu galdi bija klāti ar pirmajam pavasarim raksturīgas gaiši zaļas krāsas galdautiem. Galdus rotāja bagātīgas maigi rozā un baltu rožu ziedu kompozīcijas un plaukstoši zaļumi.

Uz galdiem servētas vīna un šampanieša glāzes, sniegbaltas salvetes un dekori, kas ieturēti zelta krāsā un ar spoguļvirsmas atspīdumu.

foto: Retropix / Splash News/ Vida Press

Kāzu svinību „stiklotā pils” uzcelta Midltonu 5 miljonus sterliņu mārciņu vērtā lauku īpašuma dārzā Berkšīras grāfistē.

Tiek lēsts, ka svinības jaunajam pārim izmaksājušas tuvu vienam miljonam sterliņu mārciņu.

Djordje Varda atzīts par vienu no talantīgākajiem pasākumu dizaineriem Eiropā. Viņš ir no Sentbārtas, kur Džeimsa Metjūsa ģimenei pieder viesnīca „Eden Rock Hotel”.

Kembridžas hercogienes māsas Pipas Midltones kāzas ar miljonāru Džeimsu Metjūsu

Kembrižas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone sestdien Anglijas lauku baznīcā apprecējās ar miljonāru Džeimsu Metjūsu.

gallery icon
96

Gatavojot svinību vietu Midltones un Metjūsa kāzām, Varda sadarbojies ar floristu Robu Van Heldenu, kuru pirms dažiem gadiem savām izsmalcinātajām kāzu svinībām bija nolīdzis mūziķis sers Eltons Džons.

Fotogrāfijas „Instagram” blogā publiskotas līdz ar sekojošu vēstījumu „Ļaujiet man izstāstīt stāstu par ļoti īpašām kāzām ļoti īpašiem un jaukiem cilvēkiem.... Ķiršu ziedu pasaka. Liels paldies Robam Van Heldenam un viņa komandai! Paldies jums, draugi, par palīdzību un smago darbu!”

Midltonu ģimenes īpašumā norit gatavošanās darbi Pipas Midltones kāzām

Midltonu ģimenes īpašumā uzcelta grandioza stiklota nojume, kurā pulcēsies vairāk nekā 350 Pipas Midltones un Džeimsa Metjūsa kāzu viesu.

gallery icon
16

Svētā Marka baznīca, kur notiks Pipas Midltones kāzas

Svētā Marka baznīca, kur notiks Pipas Midltones un Džeimsa Metjūsa kāzas.

gallery icon
15