Sieva atļauj vīram teju visu. Krāpšanas šovā "Precētie pret brīvajiem" pirmie plikumi! FOTO
Pikantajā randiņā ar precēto vīru Oskaru Baiba izbaudīja pirts procedūras un pēc tām sildījās karstā kublā.
2016. gada 16. maijs, 23:10

Sieva atļauj vīram teju visu. Krāpšanas šovā "Precētie pret brīvajiem" pirmie plikumi! FOTO

Jauns.lv

TV3 šova „Precētie pret brīvajiem” noteikumi paredz, ka meitenei jādodas uz randiņiem ar trīs puišiem un jāatmasko, kuri divi no tiem ir aizņemti attiecībās. Lai iegūtu šova galveno balvu 1000 eiro, pirtnieka Oskara sieva atļāva vīram darīt teju visu...

„Esam izrunājuši, ka viņš var darīt visu līdz vienai noteiktai robežai – seksam. Var pieskarties, zem brunčiem līst, skūpstīties... Tas viss cēlu mērķu vārdā,” raidījumā sacīja Evita, kuras laulība ar pirtnieku Oskaru ilgst 12 gadus.

Precētais vīrs Oskars pavāri Baibu Karlovsku uzņēma savā pirtī. Paēduši maltīti, abi devās uz izkurināto pirtiņu. Baiba nogūlās uz lāvas un Oskars, skrubējot dāmas ķermeni, nekautrējās roku paslidināt arī zem viņas apakšbiksēm un krūštura. Pēc pirts procedūrām abi devās uz ārā esošo kublu, kur precētais vīrs turpināja apčamdīt Baibas ķermeni, kā arī mēģināja viņu noskūpstīt. Meitene ar viņu turpināja koķeti sarunāties un randiņa noslēgumā abi baudīja spirdzinošus vitamīnu dzērienus. Pēc randiņa Oskars un viņa sieva bija pārliecināti, ka pavāre būs uzķērusies uz viņu izliktā āķa, bet vēlāk tomēr noskaidrojās, ka Baiba noticēja citam melim – moto entuziastam Aivim, kura draudzene Madara šova filmēšanas laikā bija otrā bērna gaidībās. Viņa randiņš garāžā ar picas ēšanu izrādījās visveiksmīgākais un ģimene šova noslēgumā priecājās par laimēto 1000 eiro dāvanu karti.

Bet brīvais puisis Dairis raidījuma noslēgumā kreņķējās, ka meitene viņam nenoticēja un pasludināja savu viedokli: „Meitenēm vajag meļus!”

 

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes

Tēmas