Van Dammes 25 gadus vecā meita atkārtojusi tēva triku. FOTO
Bjanka Bridžita van Damme tāpat kā viņas tēvs aizrāvusies ar cīņas mākslām.
Slavenības
2016. gada 17. maijs, 04:59

Van Dammes 25 gadus vecā meita atkārtojusi tēva triku. FOTO

Jauns.lv

Slavenā beļģu sportista un aktiera Žana Kloda van Dammes 25 gadus vecā meita Bjanka Bridžita van Damme parādījusi, ka ir tikpat sportiska un atlētiska kā viņas tēvs.

Leģendārais beļģu sportists un aktieris Žans Klods Van Damme (55) ir trīs bērnu tēvs. Laulībā ar trešo sievu Dārsiju Lapjēru pasaulē nāca dēls Nikolass, bet ceturtā sieva Gledisa Potrugesa viņam dāvājusi dēlu Kristoferu un meitu Bjanku.

Van Dammem ir lieliskas attiecības ar visiem trim bērniem, kas nākuši pasaulē dažādās laulībās. „Mūsu attiecības ir bijuši kā kāpumi, tā kritumi, taču šobrīd viss ir lieliski,” norādījusi aktiera 25 gadus vecā meita Bjanka Bridžita van Damme. „Mēs sazināmies un pavadām laiku kopā.” Jauniete kopā ar brāli bieži filmējas nelielās lomās sava slavenā tēva filmās, taču tagad Bjanka vēlas, lai viņu pašu novērtētu kā individualitāti. „Man bieži pienāk cilvēki un stāsta, cik ļoti mīl manu tēvu. To ir patīkami dzirdēt, taču kāds gan man ar to sakars?” – norāda Bjanka van Damme, kurai patīk, ja viņu uzrunā kā Bjanku Brī.

Tajā pašā laikā var droši teikt, ka Bjanka dodas sava tēva pēdās. Tas kļūst vairāk nekā skaidrs, aplūkojot nesen tapušās fotogrāfijas, kurās jauniete demonstrē apbrīnojamu sportisko formu. Bērnībā Bjanka nodarbojās ar ātrslidošanu, bet nopietnas traumas dēļ par šo sporta veidu nācās aizmirst. Taču viņa atradusi citu un realizē sevi cīņas mākslā. „Es vēlos parādīt mazām meitenītēm, ka sieviete var būt muskuļota, bet tajā pašā laikā sievišķīga. Jūs varat sēdēt glīti sakrustotām kājām pie pusdienu galda, bet pēc tam sadot pa pakaļu pāridarītājam, skaisti un sievišķīgi. Pateicoties tēvam kaujas māksla kļuvusi interesanta manai paaudzei, un es vēlos turpināt tēta iesākto,” norādījusi Brī jaunkundze, kas ar apbrīnojamu vieglumu spēj atkārtot tēva slaveno špagatu.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press