foto: John Salangsang/BEI/REX/ Vida Press
No darba atlaiž oficianti-imigranti, kurai bijis sekss ar Orlando Blūmu
Uzzinājis par to, ka viņa dēļ oficiante Viviana Rosa atlaista no darba, aktieris Orlando Blūms izdibinājis viņas tālruņa numuru un piezvanījis, lai atvainotos.
Slavenības
2017. gada 25. maijs, 05:24

No darba atlaiž oficianti-imigranti, kurai bijis sekss ar Orlando Blūmu

Kasjauns.lv

Filmu „Karību jūras pirāti” un „Gredzenu pavēlnieks” aktieris Orlando Blūms (40) personīgi atvainojies oficiantei, kura atlaista no darba pēc abu vētraini kopā pavadītās nakts un „satriecošā seksa”.

Rumāniete Viviana Rosa, kas Lielbritānijā ieradusies tikai pirms diviem mēnešiem.

Aktieris Orlando Blūms baudījis „satriecoša seksa vakaru” kopā ar seksīgo „Chiltern Firehouse” viesmīli Vivianu Rosu, kā rezultātā oficiante zaudējusi darbu.

Uzzinot par notikušo, Blūms juties nelāgi un pats personīgi piezvanījis Rosas jaunkundzei, lai „pārliecinātos, ka ar viņu viss ir kārtībā” un „atvainotos”, – laikrakstu „The Sun” informē kāds aktierim tuvs cilvēks.

Publikācijā teikts, ka aktierim nav bijis „ne jausmas” par nelāgo notikumu gaitu pēc „kaislīgās nakts” ar 21 gadu veco topoša aktrisi, kura Lielbritānijā ieradusies no Rumānijas vien pirms diviem mēnešiem.

Vārdā nenosauktais paziņa norāda, ka Orlando Blūms un Viviana Rosa nav apmainījušies tālruņa numuriem: „Orlando numuru uzzināja no Londonas viesnīcas „Chiltern Firehouse” un piezvanīja, lai pārliecinātos, ka ar Vivianu viss ir kārtībā.”

„Šis bija negaidīts zvans – bet viņš ir džentlmenis un viņam patiesi nebija ne nojausmas, kas sekoja pēc tam, kad viņš pameta „Chiltern Firehouse”.”

„Viņš [Vivianai] tikai pateica: „Man ļoti žēl par notikušo.””

Aktiera paziņa apgalvo, ka par spīti „kaislīgajai naktij”, ne Orlando, ne Viviana „necer ne uz ko vairāk, kā bija”.

foto: Clasos.com.mx / Splash News/ Vida Press
Draugi teic, ka Viviana ir „sāpināta” par atlaišanu no darba, taču nenožēlo „satriecoša seksa nakti”. Simpātiskā rumāniete apgalvo, ka Blūmam ir „lielisks ķermenis” un viņš bijis „izcili labs mīļākais”.

Runā, ka „kaislīgo nakti” Viviana baudījusi Orlando luksusa numurā slavenību iecienītajā uzturēšanās vietā savas darba maiņas beigās.

Taču par to uzzinājis viesnīcas „Chiltern Firehouse” menedžeris, kad aktieris nākamajā rītā devies prom. Menedžeris uzgājis Vivianu aktiera viesnīcas numuriņā kailu. Viņš Rosu atlaidis par to, ka darbiniece „ielaidusies sakaros ar klientu”.

Paziņas teic, ka Viviana ir „sāpināta” par atlaišanu no darba, taču nenožēlo „satriecoša seksa nakti”.

„Viņa teic, ka fantastiski pavadījusi laiku un to, ka viņam ir lielisks ķermenis. Viņš bijis izcili labs mīļākais,” apgalvo Rosas paziņa.

Viviana ar aktieri iepazinusies, kad pasniegusi viņam dzērienus piektdienas vakarā. Abi sastapušies arī Rosas darba maiņas beigās un kādu brīdi parunājušies.

Blūms uzaicinājis viņu atpakaļ uz savu numuriņu, kur abi sākuši skūpstīties un „viņš spēris pirmo soli tālāk”, – apgalvo paziņa.

Foto no Vivianas Rosas „Instagram” bloga

Self love. Body love. Red love. #polaroids #nosize0here #whodefinesbeauty

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on