foto: Juris Rozenbergs
Ar ko daiļā Dārta Daneviča naktī dzer kokteili?
Čalojot ar kolēģi Niklāvu Kurpnieku āra kafejnīcā, aktrise Dārta Daneviča vēlējās būt divvientulībā. Pievērstā apkārtējo uzmanība viņu mulsināja.
Slavenības
2017. gada 24. maijs, 05:15

Ar ko daiļā Dārta Daneviča naktī dzer kokteili?

Kasjauns.lv

Būdama viena no TV3 seriāla „UgunsGrēks” aktrisēm, daiļā Dārta Daneviča (28) apmeklēja projekta izskaņas pasākumu kinoteātrī „Splendid Palace”. Kā novēroja Kasjauns.lv, aktrise pusnaktī „saskrējās” uz kokteili ar kolēģi Niklāvu Kurpnieku (24).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dārta bija visai rezervēta, kontaktējoties ar „UgunsGrēka” kolēģiem, un pēc kopīgas fināla sērijas noskatīšanās kinoteātrī devās uz blakus esošo kafejnīcu, kur laiku īsināja aktiera Niklāva Kurpnieka sabiedrībā. Jāpiebilst, ka ar Niklāvu aktrise saspēlējusies Dailes teātra izrādē „Brutāls un dēls”. Manot pievērstu preses fotogrāfu uzmanību, Dārta centās no tās izvairīties, aizsedzot seju ar plaukstu.

foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Pirms diviem gadiem Dārta sociālajos tīklos paziņoja, ka ir attiecībās ar ātrslidotāju Haraldu Silovu, un uz pasākumiem dažkārt abi devās kopā. Pēdējā laikā kopā viņi nav manīti.

Interesanti, ka tieši pirms diviem gadiem jaunā aktrise sociālajā vietnē „Facebook” paziņoja, ka viņas sirds pieder ātrslidotājam Haraldam Silovam. Bildē viņa nevairījās no skūpsta draugam un atklāja, ka abi kopā ir jau kopš 2014. gada pavasara. Pēdējā laikā vismaz no sociālo tīklu aktivitāšu puses gan nekas vairs neliecina, ka viņi baudītu viens otra klātbūtni. Bet aktrises pirmās attiecības, kas nonāca preses uzmanības lokā, bija ar Valmieras teātra kolēģi Mārtiņu Meieru.

Sarkanais paklājs un visas "UgunsGrēks" zvaigznes seriāla noslēguma svinībās

2017. gada 19. maijā finišēja seriāls "UgunsGrēks". To seriāla radošā komanda un aktieri atzīmēja ar kopīgu pēdējo sēriju noskatīšanos - ...

gallery icon
168