foto: Uldis Valters
Dejotājs ratiņkrēslā Mārtiņš Oliņš apprecējies
Mārtiņš Oliņš un Rūta Olšteina.
Slavenības
2017. gada 23. maijs, 19:05

Dejotājs ratiņkrēslā Mārtiņš Oliņš apprecējies

Kasjauns.lv

Plašākas sabiedrības redzeslokā Mārtiņš Oliņš nonāca pirms vairāk nekā diviem gadiem, kad kļuva par Latvijas lepnumu, bet visvairāk ļaudis Mārtiņu iepazina kā TV3 šova „Dejo ar zvaigzni!” ceturtās sezonas dalībnieku. Nu viņš mijis gredzenu ar mīļoto sievieti Rūtu Olšteini.

Mārtiņš Oliņš gatavojas dejas izrādai “Vainīga”

Ratiņkrēslā esošais šova “Dejo ar zvaigzni 4” finālists Mārtiņš Oliņš gatavojas dejas izrādei “Vainīga”.

gallery icon
14

Izrādās, Mārtiņš un Rūta ir beiguši Ādažu vidusskolu, taču meiteni viņš ievērojis ne mācību laikā, jo viņa ir deviņus gadus jaunāka. „Vairāk sapazināmies jeb sadejojāmies vidusskolas salidojumā pirms gada. Tā arī sākām sazināties, satikties...” nesen žurnālam „Kas Jauns” atklāja Mārtiņš. Kā stāstījis iepriekš, viņam patīk dejot, un ratiņkrēsls nav šķērslis, lai apmeklētu ballītes izklaides centros un naktsklubos. Rūta arī šajā ziņā Mārtiņam ir lieliska partnere, jo viņai ir pieredze divos tautu deju kolektīvos.

foto: Uldis Valters
Mārtiņš Oliņš ar līgavu Rūtu Olšteini pirms pāris mēnešiem, raugot idejas kāzu rīkošanai īpašā tam veltītā izstādē.


Ka ar Rūtu vēlas būt kopā gan priekos, gan bēdās, Mārtiņš sapratis rudenī, kad arī nopircis saderināšanās gredzenu. „Apjautu, ka Rūtā ir viss, ko biju iedomājies, kam jābūt ideālā sievietē, dzīves draudzenē... Kādu nedēļu, divas saderināšanās gredzenu nēsāju kabatā, gaidot īsto brīdi, lai pasniegtu,” atcerējās Oliņš.


Tāds brīdis pienācis, viesojoties pie draugiem laukos. „Sēdējām pie ugunskura, kas negribēja degt. To aizdedzināt mums izdevās kopā ar Rūtu. Un tas mirklis šķita kā radīts tam, lai pateiktu, ka kopā mums viss sanāk labāk un ka vēlos, lai tā būtu uz mūžu,” dzīves skaistajā notikumā dalījās Mārtiņš.

Mārtiņš Oliņš ar deju partneri Ilzi Jankovsku TV šovā „Dejo ar zvaigzni” uz skatuves

Mārtiņš Oliņš ar deju partneri Ilzi Jankovsku TV šovā „Dejo ar zvaigzni” septītajā raidījumā 2015.gada.5.aprīlī.

gallery icon
26

Šova “Dejo ar zvaigzni 4” dalībnieku salidojums

Divus gadus pēc TV šova “Dejo ar zvaigzni” ceturtās sezonas noslēguma šova dalībnieki 2017. gada aprīļa nogalē satikās ballītē, kur ...

gallery icon
70