foto: Publicitātes foto
Apbedīšanas biroja darbinieks ar rokudzelžiem un skūpstiem meklē brīvo meiteni
Arnis vispirms Līgu saslēdza rokudzelžos, un tad uz viņas vēdera uzrakstīja: „Arnis+Līga=mīla”.
Slavenības
2017. gada 22. maijs, 22:03

Apbedīšanas biroja darbinieks ar rokudzelžiem un skūpstiem meklē brīvo meiteni

Kasjauns.lv

TV3 šovā „Precētie pret brīvajiem” piedalījās runātīgs kungs, kurš ikdienā strādā apbedīšanas birojā, viņam no trim dalībniecēm bija jāuzmin, kuras divas ir precētas, kura brīva.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Precēties pret brīvajiem” 5. sērija

TV3 šova „Precēties pret brīvajiem” 5. sērijā brīvais kungs Arnis ar rokudzelžiem, kutināšanu un citām viltībām centās uzzināt, kuras divas ...

gallery icon
44

Brīvais Arnis sevi dēvē par „vīrieti labākajos gados”. Attiecību meklēšanai viņš aktīvi izmantojis dažādus iepazīšanās portālus, bet ideālā sieviete tā arī nav atradusies. Viņš ir pašpārliecināts un apgalvo, ka bez problēmām atmaskos krāpnieces.


Randiņos Arnis gatavs dažādām provokācijām un viens no slepenajiem ieročiem ir „neķītrais koferītis”, kurā izkārtoti vairāki spīdzināšanas rīki. Kunga plānos bija saslēgt meitenes roku dzelžos un kutināt līdz meles atzīsies! Bet, ja tas nelīdzēs, viņš centīsies iebiedēt meitenes ar melnu humoru par mirušajiem.
Brīvā meitene Santa randiņu sāka ar romantisku zirgu izjādi, bet Arnis, sapratis, ka randiņa partnere nav viņa gaumē, sāka mulsināt staļļa saimnieci. Randiņš turpinājās Santas dzīvoklī, bet sapratis, ka sieviete pati negatavo un ar savu „vēsumu” atvaira vīriešus, lecīgais Arnis devās mājās.


Pāris no Rēzeknes – Līga un Māris jau otro reizi izmēģināja savu laimi spēlē, šoreiz apgrieztās lomās, un izlikties par brīvu devās sieva. Arnim meitene tīri labi patika, līdz viņš tika līdz viņas vēderam, uz kura uzrakstīja abu vārdus un „mīla”. 


Trešajā randiņā bija īsta jautrība un smieklu vētra. Šķita, ka Arnis atradis savu īsto. Precētā Inese gāja uz pilnu banku – ļāva sevi apčamdīt, un pat noskūpstīt uz lūpām.


Tomēr izvēles brīdī Arnis saprata, ka klusā Santa ir brīva sieviete un abi kopā laimēja 800 eiro naudas balvu.

Tēmas