"UgunsGrēka" zvaigzne Krievijas seriālā parāda daudz vairāk
Marija Linarte pirms diviem gadiem Krievijas seriālā "Saldā dzīve".
Slavenības
2016. gada 17. maijs, 10:33

"UgunsGrēka" zvaigzne Krievijas seriālā parāda daudz vairāk

Jauns.lv

Aktrise Marija Linarte (23) pašmāju seriālā „UgunsGrēks” priecē ar raušanos divās lomās, bet Krievijas seriālā „Saldā dzīve” – ar plikumiem.

Kanāls2 šobrīd demonstrē Krievijas seriāla „Saldā dzīve” jauno sezonu. Lai atcerētos, kas bija seriāla sākumā, vairāki skatītāji atkārtoti pievērsušies tā pirmajai sezonai. Un – tavu atklājumu! Tikai tagad vērīgākie pamanījuši, ka pirmās sezonas pirmajā sērijā epizodiskā dejotājas lomā piedalās mūsu aktrise un seriāla „UgunsGrēks” zvaigzne Marija Linarte!

Varbūt tas paslīdētu garām, ja vien Marija atšķirībā no citām dejotājām nebūtu izģērbusies un atkailinājusi krūtis. Darbība notiek kādā Krievijas naktsklubā, kur ikdienu vada go-go dejotājas, un Marija spēlēja vienu no tām. Līdz dejošanai gan viņa netiek, bet drosmīgās latviešu aktrises uzdevums ir tēlot pārģērbšanos grimētavā, grozoties šortiņos un kailām krūtīm. Tālākajā seriāla darbībā aktrise neiesaistās. Pikantajās ainās Marija iesaistījusies gadu pirms tam, kad kļuva par „UgunsGrēka” Kristu, proti, 2014. gada sākumā.


Kasjauns.lv / Foto: ekrānuzņēmumi no seriāla „Saldā dzīve”