foto: PG / Splash News/ Vida Press
71 gadu vecā Šēra kāpj uz skatuves vēl plikāka nekā jaunības gados
Dziedātāja Šēra tikpat pikanta kā jaunības laikos.
Slavenības
2017. gada 22. maijs, 13:25

71 gadu vecā Šēra kāpj uz skatuves vēl plikāka nekā jaunības gados

Kasjauns.lv

Popmūzikas leģendai dziedātājai Šērai „Billboard” ceremonijas vakarā piešķirta Ikonas balva par mūža ieguldījumu. Popzvaigzne priecēja publiku ar savu uzstāšanos un pārsteidza skatītājus ar tērpiem, tieši tāpat kā jaunības gados.

Šēra „Billboard 2017” balvu ceremonijas vakarā

2017. gada „Billboard” ceremonijas vakarā popzvaigzne Šēra saņēma Ikonas balvu par mūža ieguldījumu un priecēja publiku ar diviem priekšnesumiem. Viņa ...

gallery icon
35

Svētdienas vakarā Lasvegasā notikušajā „Billboard” mūzikas balvu ceremonijas vakarā dziedātāja Šēra kāpa uz skatuves, lai izpildītu 1998. gadā iznākušo un par mega hitu kļuvušo dziesmu „Believe”. 71 gadus vecā popzvaigzne bija ģērbusies ārkārtīgi pikantā augumu atkailinošā sudrabotā tērpā un priekšnesuma laikā dejoja kā pusaudze.

Šēras priekšnesumu pieteica dziedātāja Gvena Stefani, kura nosauca leģendāro popzvaigzni par paraugu un atzina, ka Šēras dzirkstošā enerģija un sīkstums māca arī citām sievietēm „kā būt stirpām”.

Balvu ceremonijas vakarā Šēra izpildīja divas dziesmas. Kā otrs sekoja ne mazāk ikonisks skaņdarbs „If I Could Turn Back Time”. Atgādināsim, ka deviņdesmitajos gados Šēras klips, kurā viņa caurspīdīgā melnā tērpā dejo jūrnieku priekšā, satricināja pasauli. Arī šoreiz priekšnesumam viņa bija izvēlējusies līdzīgu ietērpu kā pirms 28 gadiem mūzikas videoklipā. Tolaik viņai bija 43 gadu.

Šēra – „If I Could Turn Back Time”

Saņemot ikonas balvu, Šēra sirsnīgi pateicās. „Es to (uzstāties) esmu vēlējusies jau kopš piecu gadu vecuma un daru jau 53 gadus. Man vakar palika 71,” iesāka popdīva.

„Es vēlos pateikties savai mammai. Jo viņa man teica: tu nebūsi pati gudrākā, pati skaistākā vai pati talantīgākā, bet tu būšu īpaša.”

„Esmu sajutusi tik lielu atbalstu, sadarbojusies ar pašiem lieliskākajiem cilvēkiem.”
„Fils Spektors man iemācīja tik daudz... Es strādāju ar cilvēkiem, kas industrijā bija labākie.”

„Manu panākumu pamatā lielā mērā ir veiksme.”

Ikonas balva ir dziedātājas Šēras trešā „Billboard” godalga. 1999. gadā viņa saņēma apbalvojumu par Gada singlu – „Believe”, bet 2002. gadā bija atzīta par labāko kategorijā Gada deju/klubu mūzikas mākslinieks.

foto: Instagram, Vida Press
„Es vienmēr esmu uzņēmusies risku un nekad neesmu raizējusies, ko pasaule varētu par mani padomāt,” – Šēra.

Šēra spēj pagriezt laiku atpakaļ

gallery icon
8

 

Tēmas