foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Ernests Gulbis saderinājies ar krievu modeli
Titulētākais latviešu tenisists Ernests Gulbis plāno iestūrēt laulības ostā.
Slavenības
2017. gada 21. maijs, 13:51

Ernests Gulbis saderinājies ar krievu modeli

Kasjauns.lv

Viens no iekārojamākajiem Latvijas vecpuišiem, pasaulslavenais tenisists Ernests Gulbis (28) pēc krietna laika draudzības ar krievu modeli Tamaru Kopalejšvili grasās iestūrēt laulības ostā.

Sportā Ernests Gulbis šobrīd ir viszemākajā posmā kopš karjeras pirmsākumiem – viņš profesionālo tenisistu ATP rangā ieņem vien 207. pozīciju -, toties personiskajā dzīvē gan ir pamatīgs kāpums – Ernests ir saderinājies!

foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook",
Ernesta Gulbja līgava, tumšmatainā modele Tamara Kopala jeb Tamara Kopalejšvili par sevi raksta, ka 2009. gadā no Maskavas pārcēlusies uz Manhatanu Ņujorkā


Lai arī slavenais tenisists Gulbis sociālajos tīklos savu privāto dzīvi publiski neafišē, viņa mīļotā sieviete Tamāra par priecīgo notikumu -saderināšanos  - gan paziņoja saviem draugiem, kas viņu sveica ar brīnišķīgo dzīves pavērsienu. Kā rāda ieraksts sociālajā vietnē facebook.com, kopš 19. maija daiļā maskaviete ir latviešu tenisista līgava.

Ernesta Gulbja draudzene Tamara Kopala

Modele no Maskavas Tamara Kopala jeb Tamara Kopalejšvili, kura norādījusi, ka ir attiecībās ar latviešu tenisistu Ernestu Gulbi.

gallery icon
6