Slavenības
2017. gada 19. maijs, 14:02

Ekskluzīvi kadri. Ieskats seriāla “UgunsGrēks” pēdējās sērijas notikumos

Kasjauns.lv

Šovakar – 2017. gada 19. maijā – tiks paradīta seriāla “UgunsGrēks”, kas skatītājus priecēja vairāk nekā astoņus gadus, pēdējās divas sērijas. Kasjauns.lv piedāvā ielūkoties fotogrāfijās seriāla fināla filmēšanas aizkulisēm.

Beidzies seriāls “Ugunsgrēks”. Ieskats pēdējās sērijas notikumos

Kadri no seriāla “UgunsGrēks” pēdējās sērijas.

gallery icon
55

Vairāk nekā astoņus gadus TV3 seriāls “UgunsGrēks” priecē skatītāju sirdis un ierauj galvu reibinošos piedzīvojumos, dzīvojot līdzi varoņiem. Pateicoties komandas radošajam garam un saliedētībai, TV3 ēterā līdz šim kopumā ir nonākušas 17 sezonas un 1207 sērijas. Šo astoņu gadu laikā seriālā “UgunsGrēks” ir filmējušies teju 200 aktieri, starp visiem rekordu ir uzstādījis aktieris Ģirts Ķesteris, jo tieši viņš ir kopā ar seriālu no pirmsākumiem un ir filmējies lielākajā skaitā epizožu. Pie seriāla tapšanas aizkadrā strādā komanda 45 cilvēku sastāvā, tās sastāvā ir režisore Inta Gorodecka, producente Baiba Saleniece, scenārija autore Gunta Kalniņa, operatori, rekvizitori, grima mākslinieces, mūzikas autori un citi.

Tādi bijuši seriāla “UgunsGrēks” varoņi

19. maijā beigsies TV3 seriāls “UgunsGrēks”, kura varoņa gaitām varam sekot līdzi jau 11 gadu. Lai atcerētos, kā viss sākās ...

gallery icon
92

Un, ar ko tad beigsies slavenais seriāls “UgunsGrēks”? Tā anotācija vēsta, ka dubultsērijā atšķetināsies ilgi vērpti noslēpumi un viss nostāsies īstajās vietās. Intrigas un atriebes kāri uzvarēs mīlestība. Pēdējā sērijā svētki būs arī Pētersona viesnīcā – tiks svinētas kāzas un, iespējams, nebūs tikai viena līgava.