foto: Mārtiņš Ziders
Te bija visi... Latvijas mākslinieki un mākslas cienītāji pulcējas izstādes atklāšanā
Māksliniece Ieva Iltnere (vidū) ar kolēģi Ritumu Ivanovu un viņa sievu Kaisu Kahu izstādes „Eksperimentālais sānsolis” atklāšanā.
Slavenības
2017. gada 19. maijs, 11:31

Te bija visi... Latvijas mākslinieki un mākslas cienītāji pulcējas izstādes atklāšanā

Kasjauns.lv

Mākslas galerijā “Putti” skatāma mākslinieku grupas izstāde „Eksperimentālais sānsolis”, kur pirmo reizi pazīstami mūsdienu latviešu gleznotāji izstādīja savas radītās rotas, bet rotu mākslinieki – savas gleznas. Izstādes atklāšana 19. maija vakarā pulcēja daudzus jo daudzus māksliniekus un sabiedrībā pazīstamas personas.

Izstādes „Eksperimentālais sānsolis” atklāšana

2019. gada 19. maijā mākslas galerijā “Putti” notika izstāde „Eksperimentālais sānsolis” atklāšana.

gallery icon
136

Izstādē piedalās mākslinieki – Aivars Vilipsons, Andris Vītoliņš, Anna Baklāne, Anna Heinrihsone, Artūrs Virtmanis, Dace Zilgalve, Daiga Krūze, Diāna Dimza-Dimme, Elita Patmalniece, Elizabete Melbārzde, Frančeska Kirke, Ģirts Muižnieks, Helēna Heinrihsone, Ieva Bondare, Ieva Iltnere, Ieva Maurīte, Ieva Rubeze, Kaspars Zariņš, Kristians Brekte, modes zīmols MAREUNROL’S, Otto Zitmanis, Patrīcija Brekte, Paula Zariņa-Zēmane, Paulis Liepa, Ritums Ivanovs, Roberts Koļcovs, Sandra Krastiņa, Vija Zariņa, Zane Iltnere, kā arī rotu mākslinieki – Andris Lauders, Guntis Lauders, Māris Šustiņš un Valdis Brože.

foto: Mārtiņš Ziders
Pat Eiropas Savienības komisāra Valda Dombrovska sieva Ārija Dombrovska novērtēja interesanto izstādi!

Šī izstāde māksliniekiem ir sava veida izaicinājums – izkāpt no ierastajiem izpausmes rāmjiem un izmēģināt sevi jaunā radošā formā un izteiksmes valodā. Galerija aicināja māksliniekus būt drosmīgiem un paplašināt savas mākslinieciskās robežas. Eksperimentāls sānsolis, kas var kļūt par aizsākumu arī pavisam negaidītiem tālākiem radošajiem meklējumiem vai arī palikt kā joks un pozitīvu emociju pārpilna dēka.