foto: Instagram/Splash News/ Vida Press
Džimijs Kimmels smagi izjoko Anistones vīru
„Nekad nedodiet savas automašīnas atslēgas Džimijam Kimmelam,” brīdina aktieris Džastins Terū, kura auto nu izskatās pēc braucošas reklāmas.
Slavenības
2017. gada 22. maijs, 17:40

Džimijs Kimmels smagi izjoko Anistones vīru

Kasjauns.lv

Amerikā populārā sarunu šova vadītājs Džimijs Kimmels kapitāli iznesis cauri aktieri un scenāristu Džastinu Terū. Joku īstenot viņam palīdzējusi Terū sieva, populārā Holivudas aktrise Dženifera Anistone.

Džastins Terū dodas pēc „uzlabotās” automašīnas

TV šova vadītājs Džimijs Kimmels līdz nepazīšanai pārvērtis sava laba drauga Džastina Terū automašīnu. Auto tagad izskatās kā seriāla „The ...

gallery icon
10

Ja tu esi labos draugos ar jokdari, vienmēr jābūt gatavam uz ko pēkšņu un negaidītu. Šādu mācību nesen guvis aktrises Dženiferas Anistones laulātais draugs aktieris un scenārists Džastins Terū. Viņa automašīnu vairs nevar ne pazīt. Tagad viņam pa pilsētas ielām jābrauc spēkratā, kas izskatās kā seriāla „The Leftovers” braukājoša reklāma, un mudina balsot par tās aktieri Terū, lai viņu nominētu „Emmy” balvai.

Džastinu Terū pārliecinājuši, ka viņam jāatgriež „Mercedes-Benz” automašīna tās tirgotājam, jo spēkratam kaut kas neesot kārtībā. Džimijam Kimelam šī joka pastrādāšanā palīdzējusi arī Terū sieva Anistone. Automašīna nogādāta līdz darbnīcai, kur uz tās izveidota pēc pasūtījuma veidota reklāma.

Džimijs Kimmels nesenajā TV šovā apvaicājās, vai Džastins vēl labi atceras saņemto paziņojumu, ka spiests atdot automašīnu tās tirgotājam, jo it kā konstatēta kāda ražošanas problēma, ko vajag novērst. „Mašīnai nav nekādas vainas,” TV šovā atzinās jokdaris, bet Terū nervozi iesmējās, jūtot, ka tālāk sekos kaut kas nelabs. „Tava sieva Dženifera Anistone man palīdzēja,” piebilda Kimmels.

„Kamēr tu biji prom, mēs dabūjām tavas mašīnas atslēgas. To neviens nelaboja,” stāstu turpināja jokdaris.

Uz lielā ekrāna Džastinam Terū parādīts arī video, kā top lielās izmaiņas uz viņa automašīnas sāniem.

„Man bija sajūta, ka [TV studija] HBO varētu labāk pastrādāt pie reklāmas, mēs nolīgām dažus profesionāļus, lai tie izdaiļo tavu auto tā, lai tā piesaistītu tev vairāk uzmanības,” komentēja Kimmels.

foto: Splash News/ Vida Press
Džastins Terū ar sievu Dženiferu Anistoni.

Uz automašīnas kreisā sāna nu lasāms uzraksts „Laiks Džastina „Emmy” nominācijai”, bet aizmugurē sauklis „Balsojiet par Džastinu”.

Vai Džimija Kimmela reklāma būs nostrādājusi, redzēsim šā gada 13. jūlijā, kad tiks izziņoti nominanti šā gada „Emmy” balvām.

Vēlāk Džastins savā „Instagram” blogā arī faniem atrādījis savu uzlabotās mašīnas versiju un klāt pierakstījis sekojošu frāzi: „Nekad nedodiet savas automašīnas atslēgas Džimijam Kimmelam.”