foto: Rolf Klatt/REX/ Vida Press
Vai Eirovīzijas uzvarētājs ir tuvu nāvei? Salvadora Sobrala menedžere atklāj patiesību
Baumo, ka Eirovzījas uzvarētgājam Salvadoram Sobralam nepieciešama sirds transplantācija.
Slavenības
2017. gada 15. maijs, 11:23

Vai Eirovīzijas uzvarētājs ir tuvu nāvei? Salvadora Sobrala menedžere atklāj patiesību

Kasjauns.lv

2017. gada Eirovīzijas uzvarētājs Salvadors Sobrals no Portugāles visu skatītāju sirdis iekaroja ar izjusto un sirsnīgo dziedājumu. Nekāda šova vai ārišķību. Tajā pašā laikā runā, ka viņam pašam jebkurā brīdī var apstāties sirds – Salvadors esot nāvīgi slims ar iedzimtu sirds kaiti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Eirovīzijas 2017 uzvarētājs Salvadors Sobrals un viņa emocijas

Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā uzvarēja portugāļu dziedātājs Salvadors Sobrals ar dziesmu "Amar Pelos Dois".

gallery icon
38

27 gadus vecais Salvadors ar mūziku aizraujas jau kopš bērnības, kad izklaidēja ģimeni ar dziedāšanu braucienos automašīnā. 2009. gadā viņš piedalījās talantu šova “Pop Idol” Portugāles konkursa trešajā sezonā, ieņemot septīto vietu. Pēc tam Salvadors Lisabonā studēja psiholoģiju, kad pēkšņi nolēma iestāties prestižā mūzikas skolā Barselonā. Pērn viņš izdeva savu debijas albumu “Excuse me”.

Īsi pēc uzvaras nacionālajā atlasē Salvadors Sobrals bija spiests gulties uz operācijas galda – viņam novērsa divas trūces. Šīs operācijas dēļ dziedātājs nevarēja ierasties uz Eirovīzijas mēģinājumiem un konkursā parādījās īsi pirms paša pusfināla.

62. Eirovīzijas atklāšanas ceremonija

2017. gada 7. maija pievakarē Ukrainas galvaspilsētā Kijevā notika 62. starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija oficiālā atklāšanas ceremonija un dalībnieku parāde ...

gallery icon
70

Tai pašā laikā presē parādījās ziņas, ka šīs operācijas laikā noskaidrots, ka portugālim ir slima sirds, un, lai viņš izdzīvotu, līdz gada beigām jāveic sirds operācija. Ko tādu sociālajos tīklos raksta arī producents Niks Volmārs, kurš Eirovīzijas dziesmu konkursu vēroja klātienē Kijevā. “Portugāļa uzvaras stāsts ir vēl empātiskāks, nekā sākotnēji redzams. Eirovīzijas mēģinājumos Salvadors Sobrals bija ar ārstiem un puiša vietā uz skatuves kāpa māsa. Bija arī avārijas plāns, ka arī pašā konkursā dziedās viņa. Runā, ka ārstu lēmums ir - mūziķim līdz gada beigām jāpārstāda sirds. Līdz šim atbilstošs donors Portugālē nav atradies. Un lūk - fināla uzvaras brīdis, kad izpildīt uzvarētājdziesmu Salvadors uz skatuves uzaicināja sev blakus māsu, iegūst citu nozīmi,” facebook.com raksta Niks Vomārs.

Salvadors Sobrals uzvar Eirovīzijā 2017

Tai pašā laikā Salvadora menedžere Ana Paulo norāda, ka ziņas par dziedātāja sirds problēmām ir izdomājums. Viņa portugāļu izdevumam “Jornal de Notícias” to nosauca par melīgu informāciju: “Man nav, ko par to teikt. Salvadors vienkārši atgūstas pēc trūces operācijām un iziet iepriekš plānotās procedūras. Ar viņu viss ir kārtībā. Eirovīzija neapdraud Salvadora karjeru un gandrīz visi viņa nākamie koncerti ir izpārdoti.”

Portugāļu dziedātājs Salvadors Sobrals Eirovīzijā

gallery icon
24

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās