foto: Ekrānuzņēmums
Skandāls Eirovīzijā! Fans uz skatuves parāda kailu pēcpusi
62. Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā Kijevā Džamalas uzstāšanās laikā uz skatuves uzrāpās kāds strīkeris un parādīja kailu pēcpusi.
Trakā pasaule
2017. gada 14. maijs, 08:07

Skandāls Eirovīzijā! Fans uz skatuves parāda kailu pēcpusi

Kasjauns.lv

13. maija vakarā Kijevā notika starptautiskais dziesmu festivāls Eirovīzija 2017, kurā uzvarēja Portugāles dziedātāj Salvadors Sobrals ar dziesmu "Amar Pelos Dois". Krāšņais šovs diemžēl neizpalika bez incidenta, par kuru parūpējās kāds Austrālijas karogā tērpts vīrietis.

Pagājušā gada uzvarētājas Džamalas uzstāšanās laikā kāds Eirovīzijas fans uzrāpās uz skatuves un 200 miljoniem skatītāju (tāda ir Eirovīzijas auditorija visā pasaulē!) priekšā novilka bikses un nodemonstrēja savu kailo pēcpusi. Huligānu ātri vien aizturēja drošībnieki, savukārt Džamala turpināja dziedāt, it kā nekas nebūtu noticis.

Šis gan nav pirmais gadījums, kad Eirovīzijā uz skatuves parādās strīkeris (personas, kas publiskos pasākumos (pārsvarā sporta spēlēs) izskrien kaili laukumā vai uz skatuves). Pēdējo reizi tas notika 2010. Oslo, kad uzstājās Spānijas pārstāvis Daniels Digess. Viņam dziesmu divas reizes izpildīt nācās, jo pirmās uzstāšanās laikā uz skatuves izskrēja kāds vīrietis, kurš sparīgi dejoja un dziedāja līdzi Digesa izpildītajai dziesmai. Atraktīvais strīkeris, kā vēlāk tika noskaidrots, ir kāds Džimijs Džamps no Katalonijas, kurš jau kļuvis slavens kā sporta huligāns.