17 gadus vecais Bruklins Bekhems pirmoreiz iziet sabiedrībā ar draudzeni. FOTO
Bekhemu pāra vecākais dēls Bruklins Bekhems un aktrise Hloja Moreca vairs neslēpj savas romantiskās attiecības. Nesen abi kopā apmeklējuši Hlojas jaunākās filmas pirmizrādes vakaru Losandželosā.
Slavenības
2016. gada 18. maijs, 14:21

17 gadus vecais Bruklins Bekhems pirmoreiz iziet sabiedrībā ar draudzeni. FOTO

Jauns.lv

Bijušā futbolista Deivida Bekhema un modes dizaineres Viktorijas Bekhemas vecākais dēls Bruklins Bekhems (17) par savu draudzeni sauc aktrisi Hloju Greisu Morecu (19). Abi attiecības atjaunojuši un pirmo reizi apmeklējuši sarkanā paklāja pasākumu kopā kā pāris.

Pirmdienas vakarā Losandželosā Bruklins Bekhems pavadīja draudzeni aktrisi Hloju Morecu uz viņas jaunākās filmas „Neighbours 2: Sorority Rising” pirmizrādes pasākumu. Abi jaunieši kopā izskatījās ļoti mīlīgi. Pāris pozēja fotogrāfiem aplikuši viens otram roku un lūkojoties viens otram acīs.

Hloja bija tērpusies ļoti pikantā augumu atsedzošā adītā kleitiņā, kas apkārtējo skatienam atklāja viņas mežģīņu krūšturi. Brīvi krītošais tērps arī atsedza jaunās aktrises tetovējumus, ko faniem reti laimējies redzēt. Hlojas augumu rotā kāda teksta rindiņa, tetovējums ar mazuļa pēdiņu nospiedumiem un roze.

Šajā modes nama „Alexander McQueen” tērpā aktrise izskatījās krietni nobriedušāka par saviem gadiem. Apģērba dizaina autore ir modes nama vadošā dizainere Sāra Bērtone – tā pati māksliniece, kas darinājusi hercogienes Ketrīnas līgavas kleitu. Hlojas tērps ir no „Alexander McQueen” 2016. gada pavasara kolekcijas un nopērkams par 3676 eiro.

Augumā nelielā aktrise (1.63 m) filmas pirmizrādes vakaram bija izvēlējusies sudrabotas siksniņkurpes uz augstiem papēžiem.

Bruklins un Hloja redzēti kopā tikai dažas dienas pēc tam, kad Bekhema bijusī draudzene franču aktrise Sonja Ben Amāra sestdien Kannu kinofestivālā uz filmas pirmizrādi devusies viena pati bez pavadoņa.

Pirmoreiz runas par to, ka Bruklinu Bekhemu un Hloju Morecu vieno romantiskas jūtas, parādījās jau pirms diviem gadiem. Jaunieši iepazinušies 2014. gada pavasarī Parīzes kodes nedēļas laikā. Draugi tolaik zināja stāstīt, ka Bruklina slavenie vecāki devuši svētību jauniešu romānam. Pēc laika gan abu attiecības izira un Bruklina dzīvē ienāca cita meitene, taču pāris tagad attiecības atjaunojis un jau pavasarī atklāti par tām runājis intervijās, atzīstot – jā, viņi ir pāris.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press