"Oskarotā" aktrise, iznākot no naktskluba, tik tikko turas uz kājām. FOTO
Iznākot no naktskluba, aktrise Dženifera Lorensa tik tikko turējās kājās.
Slavenības
2016. gada 19. maijs, 05:21

"Oskarotā" aktrise, iznākot no naktskluba, tik tikko turas uz kājām. FOTO

Jauns.lv

Franšīzes „Bada spēles” zvaigzne Dženifera Lorensa (25) Londonā apmeklējusi savas jaunākās filmas „X-Men: Apocalypse” pirmizrādes vakaru, bet pēc tam devusies izklaidēties uz naktsklubu...

25 gadus veco Dženiferu Lorensu mēdz uzskatīt par savas paaudzes vienu no veiksmīgākajām un talantīgākajām aktrisēm. Viņa jau tik agrā vecumā ir „Oskara” balvas laureāte, kā arī divkārtēja nominante šim prestižajam kino apbalvojumam. 

Pēc lieliski pavadītā laika naktsklubā Londonā, iznākot no tā, aktrise tik tikko vairs spēja nostāvēt uz kājām. Lorensa ar grūtībām turēja līdzsvaru glītajās „Jimmy Choo” kurpītēs, mulsi stāvot pie naktskluba izejas paparaci fotoaparātu zibspuldžu gaismu apžilbināta.

Modes nama „Dior” balto zīda kleitu, kurā viņa apmeklēja filmas pirmizrādi, aktrise bija nomainījusi pret kleitiņu ar ziedu rakstu un ļoti dziļu dekoltē.

Pateicoties apsardzes darbinieku palīdzībai, Dženiferai izdevās nokļūt līdz automašīnai, kas viņu jau gaidīja turpat pie naktskluba. 

Jauniešu iemīļotā aktrise visā pasaulē ir zināma ar neveikliem misēkļiem uz sarkanā paklāja – Lorensai pat gadījies nokrist, kad viņa devās uz skatuves pēc „Oskara” balvas. 

         

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press