Pugačovai labierīcības mājās ir? Pat neticēsiet, kur!
Mūziķis Imants Vanzovičs raidījumā “Rampas ugunis” stāsta, kā viņu Allas Pugačovas mājās visvairāk pārsteigušas labierīcības pašā istabas vidū.
Slavenības
2016. gada 19. maijs, 08:43

Pugačovai labierīcības mājās ir? Pat neticēsiet, kur!

Jauns.lv

Ar visai neparastu novērojumu padalījies dziedātājs Imants Vanzovičs. Viņš, viesojieties “Rīga TV 24” raidījumā “Rampas ugunis”, tā vadītājam Andrim Kivičam arī izstāstīja, ko pamanījis, savulaik ciemojoties pie Krievijas estrādes zvaigznes Allas Pugačovas.

Tas noticis 80. gados, kad komponists Zigmars Liepiņš bija izveidojis visā Padomju Savienībā populāro grupu “Opus”, kurā kā solisti bija Imants Vanzovičs un Mirdza Zīvere. Tieši viņus trīs pirms koncerta Maskavā ciemos pie sevis mājās bija uzaicinājusi Alla Pugačova.

Mūziķis Imants Vanzovičs raidījumā “Rampas ugunis” stāsta, kā viņu Allas Pugačovas mājās visvairāk pārsteigušas labierīcības pašā istabas vidū.  “Kā šodien atceros. Viņai bija kalpone. Jau toreiz bija. Un istabas, kas bija kā zāle, pašā vidū bija stikla cilindrs – tāds apaļš veidojums. Vakaru pavadot, protams, katram radās jautājums, kur ir tā vieta, kur ķeizars iet kājām. Pugačova norādīja uz to cilindru. Atverot durvis, un tur – visas lietas. Nu un tu tur sēdi, tevi neviens neredz, bet tu redzi visu, kas apkārt notiek. Bet Zigi visvairāk sajūsmināja, ka palodzes ir no marmora,” Vanzovičs dalījās iespaidos par piedzīvoto Pugačovas dzīvoklī.

Tā Alla Pugačova dzīvoja Padomju laikos, bet tagad viņa kopā ar vīru Maksimu Galkinu un abu dvīņiem mitinās ne mazāk šikajā Galkina pilī Piemaskavas ciematiņā Grjazi.  Pompozo, 10 miljonu ASV dolāru izmaksājušo ārpilsētas „mājiņu” Galkins uzbūvēja sešu gadu laikā. Hektāru plašajā īpašumā slejas sešstāvu pils ar 25 metrus augstu torni. Ēka apdarīta ar marmoru, pils kopējā platība ir 3000 kvadrātmetru, tajā ir vairākas guļamistabas un viesu pieņemšanas zāles, sporta zāle, baseins, sauna, kinozāle, kabinets, bibliotēka un biljarda zāle. Mājā pat ierīkots lifts un pazemes garāža. Pils teritorijā uzbūvētas divas atsevišķas mājiņas, kas domātas apkalpotājiem, izveidots ziemas dārzs un ierīkots bērnu spēļu laukums. Iepretī pilij uzcelts arī neliels amfiteātris.

 

Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video, Izdevniecības Rīgas viļņi arhīvs