Pēc 10 gadiem "cementa sejas sievietei" izdevies atgūt normālu izskatu. VIDEO
Viņa ir viena no pasaulē zināmākajiem sliktas plastikas ķirurģijas upuriem.
Trakā pasaule
2016. gada 19. maijs, 15:05

Pēc 10 gadiem "cementa sejas sievietei" izdevies atgūt normālu izskatu. VIDEO

Jauns.lv

2005.gadā internetā parādījās fotogrāfijas ar kādu sievieti, kura, veicot "uzlabojumos" pie nesertificētiem kaktu dakteriem, tika pie sakropļotas sejas. Tagad beidzot viņa izskatās labi.

Tobrīd 38 gadus vecā Raje kļuva par interneta slavenību - daudzi šausminājās par baiso izskatu, līdz kādam viņu aizveda pašas sievietes vēlme ar plastikas ķirurģiju kļūt skaistākai. Taupot līdzekļus, Raje devās pie dakteriem, kuri darbojas melnajā tirgū un lieto apšaubāmas kvalitātes injekcijas. Transpersona vēlējās izteiktus vaigu kaulus, un kāds jauns puisis vārdā Rons Moriss viņas sejā injicēja toksisku masu, kuras sastāvā bija gan līme, gan cements. Īsi pēc tam Rajes vaigi kļuva cieti, grubuļaini, sāpīgi, un beigā sākās arī šausmīgi iekaisuma procesi. "Es jutos kā monstrs. Neizgāju no mājām," viņa atceras baisos notikumus.

Viņa kļuva par vienu no pasaulē zināmākajiem sliktas plastikas ķirurģijas upuriem. Vēlāk ārsts tika tiesāts.

Vairākus gadus Raje staigāka ar biedējoša paskata seju; viņai tika veiktas vēl vairākas operācijas pie sertificētiem ārstiem, taču izskats gluži labāks nekļuva.

Visbeidzot nelaimīgajai sievietei palīdzēja ķirurgs Džons Mārtins, kurš arī kļuva par viņas draugu. Ārsts Rajei veica kopumā četras sejas operācijas septiņu nedēļu laikā, un nu arī pati 48 gadus vecā Raje ir ekstāzē par rezultātu - viņa beidzot izskatās pieņemami. Vairāk par sievietes pārdzīvojumiem un tagad sasniegto izskatu skaties video:


Kasjauns.lv