Dziedātājai tetovējums nu ļoti delikātā vietā. FOTO
Dziedātāja Šerila uz Kannu kinofestivālu devusies kopā ar savu jauno draugu, grupas „One Direction” dziedātāju Laiemu Peinu. Modes nama „Zuhar Murad” darinātā kombinezona dekoltē atsedza Šerilas jauno tetovējumu, kas ir budistu simbols un simbolizē ceļu pretī gaismai.
Slavenības
2016. gada 19. maijs, 16:24

Dziedātājai tetovējums nu ļoti delikātā vietā. FOTO

Jauns.lv

Viņa savulaik šokēja savus sociālo tīklu sekotājus ar milzīgiem rožu zīmējumiem uz muguras un sēžamvieta. Nu daiļā dziedātāja Šerila (32) atkal pārsteigusi publiku ar jaunu tetovējumu neierastā vietā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņa iemantoja popularitāti kā britu meiteņu grupas „Girls Aloud” dziedātāja. Tolaik publika viņu pazina ar vārdu Šerila Tvīdija. Drīz vien daiļā mūziķe apprecējās ar futbolistu Ešliju Koulu (35) un turpmāk bija zināma kā Šerila Koula. Pēc četriem laulības gadiem pāris izšķīrās vīra neuzticības dēļ. Četrus gadus vēlāk – 2014. gadā – dziedātāja apprecējās otro reizi kļūstot par Šerilu Fernandesu-Versini. Arī laulība ar franču restorānu īpašnieku Žanu Bernāru Fernandesu-Versini neizrādījās laimīga un pāris šobrīd risina šķiršanās prāvu. Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem vairs nav jāseko līdzi mūziķes uzvārda maiņām, jo savas skatuves gaitas viņa turpina vienkārši kā „dziedātāja Šerila”.

Šerila šobrīd devusies uz Francijas dienvidiem, kur norisinās gadskārtējais Kannu kinofestivāls. Aizvadītajā nedēļā, pozējot uz sarkanā paklāja kopā ar savu jauno draugu, puišu grupas „One Direction” dziedātāju Laiemu Peinu (22), Šerila demonstrēja augumu zaigojošā „Zuhair Murad” kombinezonā ar dziļu dekoltē, kas sniedzās teju līdz viduklim. Dziļais dekoltē atklāja, ka dziedātāja jau esošo tetovējumu klāstu papildinājusi ar vēl vienu – starp viņas krūtīm nu redzams neparasts ornaments. Tas esot budistu simbols „Unalome”, kas simbolizē ceļu uz gaismu.

Šerila paziņojusi par šķiršanos, satiekas ar 10 gadus jaunāku slavenu vīrieti un kopš gada sākuma atmetusi uzvārdu kā tādu. Nav šaubu, ka dziedātāja atvērusi jaunu dzīves lappusi un uzsākusi jaunu ceļu, kā to simbolizē jaunais tetovējums.

2013. gadā Šerila šokēja sabiedrību ar milzīgu rožu tetovējumu, kas sedz viņas muguras lejasdaļu un sēžamvietu. Iepriekš tur bija daudz mazāks tetovējums, kuru dziedātāja vēlējās „aizkrāsot”. „Pēc tam, kad biju izslimojusi malāriju, es sastādīju vēlmju sarakstu. Dzīve ir pārāk īsa un tetovējums bija šajā sarakstā,” Šerila atbildēja faniem, kas nespēja izprast viņas vēlmi aptetovēt tik lielu savas miesas platību.

Tetovējuma tapšana prasījusi 15 stundas. Viņai to veicis slavenību iecienītais tetovējumu mākslinieks Nikko Hartado, kas prasa 250 sterliņu mārciņu stundā. Kopumā tetovējums izmaksājis 3750 sterliņu mārciņu. Šerila šo cenu pielīdzinājusi „nelielas automašīnas vērtībai”.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press