Neticami: sieviete 72 gadu vecumā dzemdē savu pirmo bērnu. VIDEO
Pirmdzimtais sagaidīts! Viņai ir 72 gadi, vīram - 78.
Trakā pasaule
2016. gada 19. maijs, 16:49

Neticami: sieviete 72 gadu vecumā dzemdē savu pirmo bērnu. VIDEO

Jauns.lv

Kopā ar vīru viņa laulībā bija aizvadījusi jau 47 gadus, taču savienība netika svētīta ar bērniem. Neticami, bet aprīļa vidū pāris sagaidīja savu pirmdzimto - veselīgu puiku! Dzemdību brīdī māte bija 72 gadus veca un, iespējams, tādējādi kļuvusi par vecāko sievieti pasaulē, kura dzemdējusi pirmo bērnu mūža izskaņā.

Daljindera Kaura šobrīd pamatoti var tikt uzskatīta par rekordisti - nez vai atrastos daudz sieviešu, kuras pirmdzimto sagaidījušas tik nobriedušā vecumā. Puisēns vārdā Armans tika izrakstīts no slimnīcas Deli 11. maijā. Ārsti zēnu novēroja gandrīz mēnesi, - Armans piedzima 2016.gada 19.aprīlī.

Brīdī, kad mediji uzzināja par māmiņas vecumu, ģimene zibenīgi nokļuva rampu ugunīs, un pāra dēlēns tapa par zvaigzni. Bērna vecāki nebūt nevairās medijiem savu mazuli rādīt, jo paši ir ļoti laimīgi par notikušo brīnumu.

Daljindera un viņas 78 gadus vecais vīrs dzīvoja laulībā 47 gadus, taču nekādi nevarēja tikt pie atvasēm.  Adoptēt svešus mazuļus viņi nevēlējās. Pirms diviem gadiem sieviete nolēma, ka jāizmēģina mākslīgās apaugļošanas iespēja, un drosme vainagojās ar panākumiem - bērns veiksmīgi ieligzdojās māmiņas organismā, tika iznēsāts un nāca pasaulē bez jebkādiem sarežģījumiem. Turklāt cienījamos gados esošajai mātei ir arī piens, viņa mazo baro ar krūti.

Viss divus gadus ilgušais process ģimenei izmaksājis 1 miljonu rūpiju jeb gandrīz 13 tūkstošus eiro. "Nauda šeit galīgi nav svarīga. Mēs tik ļoti gribējām mazo, un nu es esmu mamma," teic 72 gadus vecā jaunā māmiņa.

Vairāk par īpašās ģimenes īpašo notikumu skaties video!

Kasjauns.lv

Tēmas