foto: Lee/Prahl/ Splash News/ Vida Press
Katastrofāls pavērsiens luksusa festivālā Bahamās, uz kuru biļete maksāja tūkstošus. FOTO
Pat bēgļu nometnēs izskatās labāk.
Trakā pasaule
2017. gada 28. aprīlis, 22:26

Katastrofāls pavērsiens luksusa festivālā Bahamās, uz kuru biļete maksāja tūkstošus. FOTO

Kasjauns.lv

Bija plānots, ka "Fyre" festivāls būs viens no spožākajiem, glamūrīgākajiem un selfiju bagātākajiem pasākumiem šogad, taču ne vienmēr viss notiek kā plānots...

Luksusa festivāls Bahamās izvēršas par dubļainu elli ar sliktu ēdienu

Luksusa festivāls Bahamās izvēršas par dubļainu elli ar sliktu ēdienu

gallery icon
29

Plašsaziņas līdzekļus un sociālos mediju pāršalkusi ziņa, ka festivāls, kurš norisinās uz neapdzīvotas salas Bahamās, kas kādreiz piederējusi kolumbiešu narkobaronam Pablo Eskobaram, pārvērties par katastrofu. "Bagātie "Instagram" bērni nonākuši Bada spēlēs", par notikumu pavērsienu raksta "Telegraph". 

Biļetes uz šo festivālu maksājušas līdz pat 12 000 dolāru un viens no tā organizētājiem ir populārais reperis "Ja Rule". Pasākumam bija jānotiek divas nedēļas nogales pēc kārtas. 

Festivāla apmeklētājiem tika solīts, ka pasākumā viņi varēs baudīt mūziku, mākslu un labu ēdienu. Tāpat bija paredzēts, ka biļetes cenā ir iekļauta vieta privātajā lidmašīnā, kas nogādātu cilvēkus uz salas. Vēlāk izrādījās, ka lidojumus, kuri tika īstenoti no dažādām starptautiskajām lidostām, izpilda parasto komerckompāniju čārterlidmašīnas. 

Cilvēki uzķērās uz šīs reklāmas...

Izrādās, vairāki reisi pat tika atcelti un cilvēki līdz salai tā arī nenokļuva. "Vice News" vēstī - iespējams, šiem ballētājiem paveicās visvairāk, jo tie apmeklētāji, kas nokļuva galamērķī, bija spiesti secināt - luksusa naktsmītņu vietā ir parastas teltis, infrastruktūra neatbilst solītajam, turklāt nav nekādas skaidrības, kā tikt prom. 

Cilvēki sociālajos tīklos ziņo, ka pasākums ir "totāla izgāšanās", arī ēdiena kvalitāte ne tuvu nav solītajai - restorānu klases maltīšu vietā cilvēkiem pasniegtas apšaubāma izskata siermaizes, uz kurām kāru aci meta apkārt klīstošie suņi. 

Viena no galvenajām festivāla grupām bija "Blink-182", taču viņi, izdzirdot, ka festivālā izcēlušās nekārtības, nolēma tomēr neuzstāties. 

Neilgi pēc ierašanās, daudzi jaunieši gluži vienkārši nolēma doties projām, tomēr lidostā satika piktu ļaužu baru, kuru iecere bija līdzīga, taču, ne tik vienkārši īstenojama, jo vietu visiem nepietika. 

Paši organizatori, taisnojoties par notikušo, norāda, ka vainīga ir dažādu apstākļu sakritība. Rīkotāji atzina, ka infrastruktūra nebija laicīgi sakārtota un galu galā kontrole pār notiekošo tika zaudēta.

Festivāls, saprotams, tika atcelts, pēc kā rīkotāji, kā viņi paši saka, metušies čārterreisu organizēšanā.

Cilvēkiem tiek solīta naudas atmaksa. 

Sociālajos tīklos tikmēr valda liela jautrība - cilvēki nespēj beigt izsmiet bagātos bērniņus, kuri, kā raksta daži tvītotāji, spiesti saskarties ar pirmajām lielajām dzīves grūtībām.