foto: Juris Rozenbergs
Bijušais vīrs pēc tiesāšanās cer atgūt Kombuļu Inesi
Ēriks Cibuļskis vēlas atgūt Kombuļu Ineses mīlu. Inese nepadodas un saka – nē!
Slavenības
2017. gada 28. aprīlis, 05:48

Bijušais vīrs pēc tiesāšanās cer atgūt Kombuļu Inesi

Kasjauns.lv

Kad Kombuļu Inese pēc septiņu gadu neredzēšanās Rīgas autoostā sastapa savu šķirto vīru un četru dēlu tēvu Ēriku Cibuļski, eksvīrs iesaucās: „Čau, cālīt!”

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Atraktīvā "Urlu ballīte", kurā uzstājās arī Kombuļu Inese

2016. gada 1. aprīlī Andrejsalā, atpūtas vietā “Noliktava Nr. 3,” tika organizēta “urlu ballīte”, kurā uzstājās arī Kombuļu Inese.

gallery icon
128

Dziedātājas Ineses Adario dzīve turpina mutuļot. Pēc laulības šķiršanas ar itāli Paskvāli Adario, kas notika pagājušā gada nogalē, dziedātājas sirdi vēlas iekarot viņas bijušais vīrs Ēriks. „Viņš jau man agrāk bija izteicis piedāvājumus atsākt mūsu attiecības. Ēriks minēja, lai es savācu savas mantiņas un braucu dzīvot pie viņa, taču es nebiju nekam tādam gatava un arī nebūšu. Pēc daudziem pāridarījumiem mūsu attiecību laikā mana sirds pret šo vīrieti ir atsalusi. Punktu pielika tas, ka Ēriks mani iesūdzēja tiesā par uzturlīdzekļu piedziņu, kas man bija milzīgs šoks,” teic Inese.

foto: Juris Rozenbergs
Kombuļu Inese atklāj, ka Ēriks piedāvājis arī kopīgu uzstāšanos – kā agrāk, grupas „Kombuļi” laikos.


„Vienīgais, ko varēju darīt no savas puses, bija salīgt mieru ar Ēriku, tāpēc piekritu tikties Rīgā,” tikšanās iemeslu un to, kā pārim gājis pēc septiņu gadu neredzēšanās, atklāj dziedātāja. „Pirmais no pārsteigumiem man bija, kad Ēriks mani uzrunāja par cālīti... Tieši tā, kā viņš mani sauca kopābūšanas laikā. Tāpat, staigājot pa Rīgu, viņš uzvedās tā, it kā mēs nekad nebūtu šķīrušies. Mēģināja mani apskaut vai kā citādi pieskarties. Ēriks aicināja mani doties uz humpalām un jautāja, vai man nevajag apavus, tāpat piedāvāja doties paēst uz Rīgas Centrāltirgu. Ja mēģināju iebilst par maltītei izvēlēto vietu, viņš kļuva uzstājīgs. Viņš vēl aizvien pret mani izturas kā pret privātīpašumu un pa šiem septiņiem gadiem nav mainījies nemaz. Tāpat aizvien ir greizsirdīgs. Piemēram, kad man zvanīja telefons, Ēriks man pārmeta: „Atkal tev tie itāļi zvana?” Inese piebilst, ka nevēlas turēt aizvainojumu uz bijušo vīru, bet kopīgu nākotni ar Ēriku arī neredzot.

foto: Juris Rozenbergs
„Satikšanās vakarā jau bijām uz diviem koncertiem, bet kāda tam jēga? Kamēr es dziedāju, Ēriks nosēdēja malā un skatījās, bet man bija jāpelna nauda, lai segtu tiesas izdevumus 170 eiro,” nosaka Inese.

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās