foto: Splash News/ Vida Press
Tā vajag dzīvot! Šādi Als Pačīno nosvin 77. dzimšanas dienu
Ar aktrisi Lusilu Solu Pačīno ir kopā jau septiņu gadus.
Slavenības
2017. gada 26. aprīlis, 14:24

Tā vajag dzīvot! Šādi Als Pačīno nosvin 77. dzimšanas dienu

Kasjauns.lv

25. aprīlī izcilajam amerikāņu aktierim Alam Pačīno palika 77 gadi. Viņš šo dienu pavadīja pludmalē Meksikā kopā ar savu draudzeni – 37 gadus veco aktrisi Lusilu Solu.

Ar aktrisi Lusilu Solu Pačīno ir kopā jau septiņu gadus. Viņa ir 40 gadus jaunāka par savu mīļoto. Lusila un Als sāka satikties 2010. gadā un dzīvo kopā ar Lusilas meitu Kamilu, kas dzimusi jaunās sievietes iepriekšējās attiecībās.

Als Pačīno dzimšanas dienu ar mīļoto nosvin pludmalē

25. aprīlī izcilajam amerikāņu aktierim Alam Pačīno palika 77 gadi. Viņš šo dienu pavadīja pludmalē Meksikā kopā ar savu draudzeni ...

gallery icon
36

Als Pačīno nekad nav bijis precējies, taču viņam ir trīs bērni. Vecākā meita Džūlija Mērija (28) dzimusi viņa attiecībās ar aktiermeistarības skolotāju Dženu Tarantu. Aktierim ir arī 16 gadus veci dvīņi Antons Džeimss un Olīvija Rouza, kas dzimuši viņa attiecībās ar aktrisi Beverliju D’Andželo, ar kuru viņš bija kopā no 1996. gada līdz 2003. gadam. Alu Pačīno savulaik vienojušas romantiskas jūtas ar filmas „Krusttēvs” kolēģi Daienu Kītoni. Abu te-ir-te-nav attiecības beidzās īsi pēc tam, kad tika pabeigts darbs pie triloģijas trešās filmas. Pačino saistījušas jūtas ar neskaitāmām aktrisēm, to skaitā Džilu Kleibergu, Penelopi Annu Milleri, Ketlīnu Kvinlenu, Tjūsdeju Veldu, Martu Kelleri un Lindelu Hobsu.

Als Pačīno slavu ieguva ar Maikla Korleones lomu filmā "Krusttēvs" un tās turpinājumos, kā arī ar lomām filmās "Karstākais dienas laiks", "Seja ar rētu", "Karlito ceļš" un "Sievietes smarža". Pačīno 1992. gadā ieguva Amerikas Kinoakadēmijas balvu kā labākais aktieris filmā "Sievietes smarža", bet pirms tam viņš jau septiņas reizes bija nominēts šai balvai.