foto: ERIK PENDZICH/REX/ Vida Press
Aktrise Endija Makdauela 59 gadu vecumā pirmo reizi filmējas kailskatos
Endija Makdaulea līdz šim kailskatos nav filmējusies, lai neliktu saviem bērniem justies neērti. Tagad atvases ir pieaugušas un par to vairs nav jāsatraucas.
Slavenības
2017. gada 29. aprīlis, 05:20

Aktrise Endija Makdauela 59 gadu vecumā pirmo reizi filmējas kailskatos

Kasjauns.lv

Aktrises Endijas Makdauelas kinokarjera ilgs jau vairāk nekā trīs gadu desmitus. Viņas filmogrāfijā atrodamas vairākas pikantas lomas, kas prasa uzdrīkstēšanos. Taču kailskatos aktrise līdz šim redzēta nebija.

Aktrise Endija Makdauela pārliecinoši tēlojusi tādās filmās kā „Sex, Lies, and Videotape” (1989), „Short Cuts” (1993) un „The End of Violence” (1997). Viņa piedalījusies arī publikas plaši mīlētās komēdijās „Groundhog Day” (1993) un „Four Weddings and a Funeral” (1994).

Nesen, Tribekas filmu festivālā reklamējot savu jaunāko veikumu, filmu „Love After Love”, Endija Makdauela atzinusies, ka tikai tagad – 59 gadu vecumā – visbeidzot jūtas komfortabli, lai izģērbtos kameras priekšā.

foto: Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Makdauela filma „Love After Love”.

Sarunā ar portāla „The Hollywood Reporter” reportieri aktrise pastāstījusi, ka galvenais iemesls, kāpēc viņa nekad iepriekš nav atļāvusies novilkt drēbes kameras priekšā, bijis, lai nedarītu kaunu saviem bērniem.

„Es neesmu no tām, kas gatavas novilkt drēbes filmas vajadzībām,” intervijā norādījusi aktrise. „Ne tāpēc, ka būtu svētule. Tomēr jāatzīmē, ka es uzaugu laikā, kad lielākajai daļai sieviešu [šādām ainām] bija dublieres. Es vienmēr ļoti piedomāju pie tā, kā jutīsies mani bērni. Es nekad nevēlējos darīt ko tādu, kas viņus varētu apkaunot vai likt viņiem justies neērti.”

Taču tagad Endijas Makdauleas bērni ir pieauguši, paši pievērsušies aktiermeistarībai, un mamma vairs nevairās no atkailināšanās uz ekrāna.

Endija Makdauela ir trīs bērnu mamma. Viņai ir dēls Džastins (31) un divas meitas Reinija (27) un Sāra Margareta (23).

foto: insight media/ Vida Press
Aktrise arī 59 gadu vecumā aizvien izskatās apburoša.