Reperis Ice Cube nopircis van Dammes māju ar liftu. FOTO
Reperis Ice Cube nopērk māju no Žana Kloda van Dammes par 2.65 miljoniem (!) dolāru lētāk nekā cīņas mākslas meistars bija iecerējis.
Slavenības
2016. gada 20. maijs, 18:49

Reperis Ice Cube nopircis van Dammes māju ar liftu. FOTO

Jauns.lv

Reperis Ice Cube (46) nesen kā iegādājies beļģu aktierim un cīņas mākslas meistaram Žanam Klodam van Dammem (55) piederējušo villu okeānā krastā Kalifornijā. Māja gan pārdota par ievērojami mazāku summu, nekā bija noteikta tās sākotnējā cena...

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pērn Holivudas spraiga sižeta filmu zvaigzne Žans Klods van Damme nolēma pārdot savu smalko villu okeāna krastā, par to prasot 9.9 miljonus ASV dolāru. Šobrīd zināms, ka reperis Ice Cube īpašumu iegādājies par 7.25 miljoniem ASV dolāru.

Mājā ir sešas guļamistabas un astoņas vannasistabas. Žans Klods van Damme šajā Kalifornijas īpašumā nodzīvoja vien divus gadus. Viņš ēku iegādājās 2013. gadā par 6 miljoniem ASV dolāru. Māju aktieris labiekārtoja atbilstoši savai gaumei. Viņš tajā izbūvēja liftu (!), 3D mājas kinozāli ar bezvadu mūzikas sistēmu „Sono”. Īpašumā ir arī bārs, biljarda zāle, sporta zāle, pieņemamā telpa un bibliotēka. Mājā ir astoņi kamīni, saimnieku guļamistaba ar „en suite” vannasistabu, kurā ir vanna gan viņam, gan viņai, kā arī tvaika duša.

Ēkai ir jumta terase ar dārzu, bet pie mājas peldbaseins ar mākslīgo ūdenskritumu.

Īpašums atrodas ekskluzīvajā kanālmalas rajonā „Marina Del Rey”, no kura redzams okeāns. Šim rajonam ir nodrošināta 24 stundu apsardze.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press