foto: insight media/ Vida Press
Eštona Kačera kundzi nevar pat atpazīt
Aktrise Mila Kunisa Losandželosā.
Slavenības
2017. gada 24. aprīlis, 07:45

Eštona Kačera kundzi nevar pat atpazīt

Kasjauns.lv

Tikai ar grūtībām paparaci Losandželosas ielās atpazinuši aktiera Eštona Kačera (39) sievu aktrisi Milu Kunisu (33). Viņa izskatījās tik sveša.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tērpusies džinsa auduma kreklā ukraiņu izcelsmes aktrise Mila Kunisa devās uz biroju ēku Losandželosā. Atpazinuši aktrises automašīnu, visur esošie paparaci sāka knipsēt no automašīnas izkāpušo sievieti. Tikai rūpīgāk ieskatoties, atpazīta filmas „Black Swan” („Melnais gulbis”) zvaigzne Mila Kunisa.

Svešādā Mila Kunisa

Tikai ar grūtībām paparaci Losandželosas ielās atpazinuši aktiera Eštona Kačera sievu aktrisi Milu Kunisu. Viņa izskatījās tik sveša.

gallery icon
5

Atgādināsim, ka aizvadītā gada decembrī Mila un Eštons kļuva par vecākiem savam otrajam bērnam – dēlam, kuram tie deva vārdu Dimitrijs Portvuds. Aktieru ģimenē aug arī divarpus gadus veca meita Vaiata Izabella.

Milas Kunisas zeltnesi rotā laulības gredzentiņš

Mila Kunisa un Eštons Kačers centušies paturēt noslēpumā no sabiedrības, ka ir precējušies. Taču laulības gredzentiņš Milas pirkstā ir tam ...

gallery icon
4

Kačers un Kunisa slepeni apprecējās 2015. gada jūlijā, deviņus mēnešus pēc tam, kad pasaulē bija nākusi viņu pirmdzimtā.

Eštons pirms tam astoņus gadus bija precējies ar Holivudas aktrisi Demiju Mūru. Pāra laulība oficiāli šķirta 2013. gadā. Savukārt Milu pirms tam desmit gadu garumā vienoja romantiskas attiecības ar filmas „Viens pats mājās” aktieri Makoliju Kalkinu.

Eštona Kačera un Milas Kunisas ģimene

Holivudas aktieru pāris Eštons Kačers un Mila Kunisa slepeni apprecējās 2015. gada jūlijā, deviņus mēnešus pēc tam, kad pasaulē bija ...

gallery icon
32