foto: Ekrānuzņēmums no Instagram.com
Arnis Krauze piepildīs savu sapni - viņš filmēsies "UgunsGrēkā"
Pirms piecām nedēļām Arnis Krauze, publiskojot foto ar “UgunsGrēks” zvaigzni Jakovu Rafalsonu, jokoja, ka vajadzētu pieteikties aktieru konkursam. Nu viņš uzaicināts filmēties seriālā!
Slavenības
2017. gada 21. aprīlis, 13:39

Arnis Krauze piepildīs savu sapni - viņš filmēsies "UgunsGrēkā"

Kasjauns.lv

TV3 Ziņu žurnālists un moderators Arnis Krauze nekad nav slēpis, ka ir liels seriāla “UgunsGrēks” fans. Nu kļuvis zināms, ka Arnis kļūs par seriāla aktieri un būs redzams vienā no “UgunsGrēks” pēdējām sērijām!

Arnis Krauze „Panorāmas” laikā

gallery icon
7

Kad marta sākumā seriāla veidotāji piedāvāja iespēju tā skatītājiem pašiem kļūt par aktieri un filmēties “UgunsGrēkā”, Arnis Krauze sociālajos tīklos prātuļoja – varbūt viņam pašam pieteikties uz šo konkursu un pretendēt un lomu seriālā. Nu viņam tāda iespēja tiks dota - seriāla producente Baiba Saleniece portālam Skaties.lv atklājusi, ka “UgunsGrēks” veidotāji izteikuši piedāvājumu filmēties seriālā, un viņš piekritis.

“Varu apstiprināt, ka no seriāla autoriem jau esmu saņēmis scenāriju, un man lomā būs jārunā pat vairāk nekā viens teikums. Lai arī iepriekš izskanēja versija, ka man varētu piešķirt nekad publiski neredzētā Zentiņas bārenīša lomu, spēlēšu ko gluži citu,” portālam Skaties.lv teic Arnis Krauze.

Seriāls "UgunsGrēks" baisā nozieguma gaidās

2015. gada 2. aprīlī no TV seriāla „UgunsGrēks” uz visiem laikiem pazudīs kāds no iemīļotākajiem seriāla varoņiem.

gallery icon
46