Dženifera Lopesa vienā dienā nomaina divus tērpus ar kārdinošiem dekoltē. FOTO
Latino dīva Dženifera Lopesa bieži ierindota planētas skaistāko un seksapīlāko slaveno sieviešu skaitā. Un pelnīti.
Slavenības
2016. gada 21. maijs, 14:52

Dženifera Lopesa vienā dienā nomaina divus tērpus ar kārdinošiem dekoltē. FOTO

Jauns.lv

Nedēļas sākumā latino dīva Dženifera Lopesa (46) Ņujorkā manīta kanārijdzeltenā tērpā ar visnotaļ pikantu dekoltē risinājumu. Tajā pašā dienā viņa apmeklējusi pasākumu arī baltā mini kleitā ar ne mazāk oriģinālu dekoltē zonas risinājumu.

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa apzinās savus dotumus un prot tos izrādīt seksapīlos, bet tajā pašā laikā elegantos tērpos. Viņas dzeltenā augumam piegulošā kleita un tāda paša materiāla mētelis ir no modes nama „Christian Siriano” 2016. gada rudens/ziemas apģērbu kolekcijas. Tērpam, kurā dziedātāja manīta Ņujorkā, viņa bija pieskaņojusi „Christian Louboutin” augstpapēžu laiviņas.

Tikai dažas stundas agrāk latino dīva apmeklējusi „NBC Universal Upfront” pasākumu Ņujorkā, kam arī bija izvēlējusies tērpu ar pikantu dekoltē zonas risinājumu. Uz saviesīgo pasākumu Lopesa ieradās augumam piegulošā baltā mini kleitā ar dekoratīviem izgriezumiem tērpa priekšpusē. Šoreiz viņa apģērbam bija pieskaņojusi baltas laiviņas uz platformas zoles, bet garos matus saņēmusi augstā „zirgastē”.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press