foto: Publicitātes foto
Intars Rešetins saceļ traci sociālajos tīklos. Daži pat gatavi izrēķināties
Intars Rešetins līdz šim nav iesaistījies politikā, taču viņu satrauc, kas šobrīd vada Rīgu.
Slavenības
2017. gada 19. aprīlis, 07:13

Intars Rešetins saceļ traci sociālajos tīklos. Daži pat gatavi izrēķināties

Kasjauns.lv

Aktieris Intars Rešetins ar kādu ierakstu sociālajā tīklā facebook.com izraisījis pamatīgu vētru. Komentāros pie šī ieraksta ļaudis ne tikai rupji lamājas, bet pat grasās cits citam izdauzīt zobus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

10. aprīlī Intars Rešetins ierakstīja: “Nekad nerunāju par politiku, neiesaistos tajā. Bet. Vai tiešām mūs apmierina, ka galvaspilsētu vada Maskavas roka? Nevēlos Krimu Latvijā.” Pie šī ieraksta Intars pievienoja arī attēlu, kurā redzams pārsvītrots Rīgas mērs Nils Ušakovs.

foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook",
Ar šādu attēlu Intars Rešetins papildināja savu ierakstu, aicinot balsot pret Maskavas ielikteņiem Rīgas domē.

Nu pagājusi jau vairāk nekā nedēļa un ļaudis joprojām turpina to komentēt. Vieni atbalsta aktieri un ir ar viņu līdzīgās domās, citi atkal rupji nolamā Rešetinu, nosaucot par garīgi atpalikušu, uzsverot, ka Krimas problēmu izraisīja nevis Krievija, bet ASV, un to, ka Krimā dzīvot ir labāk nekā Latvijā. Piemēram, “man šķiet, ka Krimā ir labāk un es esmu par Krimu Latvijā, un es zinu, ka daudzi man piekrīt. Pat mana vecā māmiņa teica, ka padomju laikos bija labāk, jo uz laukiem, kur viņa dzīvo, jau ilgu laiku nekursē neviens publiskais transports.”

Savukārt bijusī TV raidījumu vadītāja Anna Lieckalniņa jeb Anna Krimele atbalsta Intaru, uzsverot, ka viņa pati reāli jau rīkojas: “Zini, es ilgi taisījos un beidzot saņēmos! Lai Rīga būtu latviska - kandidēju Rīgas pašvaldībā Nacionālajā apvienībā! No domām - pie darbiem!”

Tikmēr vairāki citi komentētāji nosoda Rešetinu par nacionālā jautājuma cilāšanu, vaicājot: “kas tevi neapmierina, tu gansa patriot?” un pārmetot, ka viņš vēršas pret Ušakovu tikai tāpēc, ka ir krievs. Starp dažiem komentētājiem – pretējo uzskatu paudējiem – pat izcēlies strīds, kurā pretinieki aicina viens otru satikties dzīvē un tad noskaidrot, kuram ir taisnība.

Intars Rešetins ar sievu Zandu Zariņu-Rešetinu

gallery icon
10

Tiesa gan daudz lielāku popularitāti ieguvis kāds cits Intara Rešetina ieraksts Facebook.com, ar kuru padalījies jau pusotrs tūkstotis. Lieldienās viņš padalījās ar šādu vēstījumu: “Visi liek sociālajos tīklos savas olas. Ilgi domāju-likt savas vai nelikt? Sieva atrunāja. Nelikšu.”

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās